Institutul Arbitral Român anunță lansarea unei platforme web de arbitraj

 Institutul Arbitral Român anunță, pentru data de 25 iunie 2020, o triplă premieră: 

  • Lansarea Platformei web de arbitraj ad-hoc “E-ARBITRAJ”,
  • Lansarea revistei de arbitraj a I.A.R. “E-ARBITRAJ”,
  • Festivitatea de acordare a diplomelor primilor absolvenți ai cursurilor organizate de I.A.R., ce va avea loc în cadrul unui eveniment privat la Grand Hotel Continental, București, Sala Grand Concerto.

Cu ocazia evenimentului, îmbogățit cu comunicări pe teme de arbitraj comercial și managementul afacerilor, va avea loc și o expoziție de pictură a Doamnei Mariya Yugina de natură să pregătească participanții, cu gânduri de frumos și meditație, pentru momentele pline de semnificație și importanță din cadrul conferinței.

Evenimentul este transmis live sub titlul Conferința online “Arbitrajul Ad-hoc – o soluție funcțională în vremuri pandemice și post-pandemice”  și beneficiază de aportul speakerilor: Av. Alin C. Pop – Președintele Institutului Arbitral Român, Conf. univ. Dr. Beatrice Onica-Jarka FCIArb – Vicepreședinte Institutul Arbitral Român, Prof. univ. Ovidiu Dimbean Creta – Rectorul Școlii de Afaceri ASEBUSS, Oana Dimitriu –  Doctor în drept, Director editorial Editura CH Beck și de parteneriatelele încheiate cu Radio România, Ziarul Bursa, Centrul de Marketing – organism de cercetare în cadrul Universității  Ștefan cel Mare din Suceava și Agenția de publicitate GMC Media & Advertising.

Detalii si inregistrare: https://institutularbitral.ro/conferinta-2020/

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW