Iohannis renunță la „România educată”. Școala se va face online

Iohannis a demostrat încă o dată că pentru el alegerile parlamentare sunt mult mai importante decât sănătatea și chiar viața cetățenilor care l-au pus în funcție.

La începutul ședinței de Guvern la care a participat, acesta a anunțat că alegerile parlamentare din 6 decembrie vor fi organizate, în ciuda faptului că în România au fost înregistrate în ultimele 24 de ore aproape 10.000 de cazuri noi de Covid.

„Începe campania electorală și va fi organizată în condiții stricte. Vă invit să organizați în cele mai bune condiții ale alegerilor. Este posibil. Am dovedit-o la alegerile locale”, a șocat Iohannis, negând evidențele care au arătat că alagerile locale au fost un factor decisiv în explozia numărului de cazuri.

El a trasat câteva măsuri care speră că vor duce la scăderea numărului de cazuri, prima fiind de neînțeles pentru un profesor: trecerea educației în online.

Mai mult, în dispreț total pentru oamenii simpli, trimite în faliment mii de producători și mici afaceri de comerț prin închiderea târgurilor și a piețelor.

Alte măsuri dictate de Iohannis guvernului său:

  • angajatii și din public și din privat să treacă la telemuncă peste tot unde este posibil,
  • magazinele trebuie să fie închise seara, cel târziu la ora 21.00,
  • circulația pe timpul nopții trebuie restricționată,
  • petrecerile publice și private interzise,
  • târgurile și piețele trebuie inchise,
  • portul măștii trebuie să devină obligatoriu peste tot în țară în toate locurile publice indiferent dacă este în interior sau exterior.
- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW