duminică, 31 mai, 2020
11.4 C
București

Ionel Dancă (PNL): Nicolicea este torționarul Justiției care a eliberat infractorii în baza legii recursului compensatoriu

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, critică în termeni duri decizia PSD de a îl propune pe Eugen Nicolicea pentru şefia Ministerului Justiţiei. Acesta aminteşte de contribuţia deputatului la adoptarea legii recursului compensatoriu care a scos din puşcării numeroşi infractori periculoşi care au recidivat.

Mai mult, Dancă arată cum, tras la răspundere privind acest lucru cu două exemple concrete, Nicolicea nu a arătat nicio remuşcare şi a rămas în batjocură: “Şi care e treaba?”.

“Nicolicea este torționarul Justiției care a eliberat infractorii în baza legii recursului compensatoriu.

Cu ”seninătatea” unui torționar, Nicolicea răspunde fără nicio apăsare ”Și, care-i treaba?!” atunci când bătrânii sunt tâlhăriți în scara de bloc, se fac crime odioase cu sânge rece sau sunt femei violate în plină stradă de către infractori recidiviști eliberați în baza legii adoptată în forma susținută chiar de el.

”Treaba” e că România nu mai poate continua cu acești nemernici fără conștiință. Votul din 26 mai este decisiv ca să scăpăm de ei!”, a scris Ionel Dancă, pe Facebook.

Reamintim că, miercuri, PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader şi a trimis la Cotroceni propunrea de numirea a lui Eugen Nicolicea în fruntea Ministerului Justiţiei.

- Publicitate -
Viab1

1 COMENTARIU

 1. “l Dancă (PNL): Nicolicea este torționarul Justiției care a eliberat infractorii în baza legii recursului compensatoriu” . Corect spus domnule Danca !
  -…. Si, aist imputit scarbos vrea sa fie ministrul justitiei ???!!!
  Nicoliceo, micimanule, ai pacalit pe Dumnezeu de zile si pe oameni de bani; in botul tau, toti dracii sa cace ! Ce-i al tau, este al tau, il meriti pe deplin, adeca pe kkt
  Scarbosenia dreakului !
  Du-te in hau, sa nu te aud, sa nu te vad !
  Si te mai miri de ce milioane de romani au plecat din tara ?!
  Eu, in niciun caz nu am de gand sa plec din tara. Mai degraba vreau sa raman , sa le tuflesc pe jtl-uri (jigodii,tute,lepre si lichele). Feriti-va , javre !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Haos în America. Proteste violente împotriva asasinării lui George Floyd. Revine în atenție o problemă sistemică – cea a segregaţiei populației de culoare

Declanșate la începutul săptămânii trecute, după asasinarea de către un polițist alb a bărbatului de culoare George...

Donald Trump: Statele Unite “pun capăt” relațiilor lor cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

Președintele american a anunțat vineri că țara sa "pune capăt" relațiilor cu Organizația...

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume

Dumitru Comănescu a devenit cel mai bătrân om din lume, după decesul lui Bob Weighton, la 112...

Un aligator legendar a murit în grădina zoologică din Moscova la vârsta de 84 ani

Aligatorul Saturn a murit de bătrânețe. În jurul lui s-a creat un mit: s-a crezut că a...