iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max. Care ți se potrivește?

Cele trei telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt urmașii celor trei terminale iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max, lansate în anul 2018. Noua serie are camere semnificativ mai bune, procesoare mai rapide și per total, funcții îmbunătățite. În plus, la lansare, iPhone 11 a fost cu aproximativ 50 de dolari mai convenabil decât iPhone XR, lucru care a motivat mulți fani Apple să-și schimbe telefonul. Și pentru că mai este doar puțin până la lansarea noii generații de falgship-uri de la Apple, ne-am gândit pentru o ultimă oară, să analizăm această serie lansată anul trecut, cât încă mai este relevantă pentru cei care își doresc un terminal de top.

Când compari cele trei telefoane iPhone 11 este destul de dificil să-ți dai seama care este cel mai potrivit telefon în care ar trebui să investești. Dacă doar îl vrei pe cel mai bun și bugetul îți permite, fără îndoială iPhone 11 Pro Max este alegerea ideală pentru tine. Dar pe de altă parte, dacă nu ești dispus să cheltuiești în plus pentru niște funcții de care nu ai neapărată nevoie, misiunea de a descoperi diferențele este oarecum dificilă.

Toate cele trei telefoane din seria iPhone 11 sunt dotate cu același procesor, au camere selfie cu lentile ultrawide și sunt compatibile cu iOS 14. De fapt, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt aproape identice dacă lăsăm la o parte aspecte precum diagonala ecranului, greutatea, durata de viață a bateriei, rezoluția și bineînțeles, prețul. Mai mult, majoritatea utilizatorilor au ajuns la concluzia că din întreaga serie, iPhone 11 este de fapt cea mai bună alegere deoarece are o mulțime de funcții comune cu celelalte două telefoane mai scumpe, dar un preț mai accesibil.

iPhone 11, cel mai bun telefon pentru utilizatorul de rând

Dacă “doar” vrei să faci fotografii extraordinare, să editezi imagini după bunul plac și să te joci cele mai noi jocuri, iPhone 11 este alegerea potrivită. Cu tot ceea ce îți oferă acest telefon extraordinar, dacă nu ești un utilizator foarte pretențios, nu vei simți mult timp de acum înainte nevoia de mai mult.

Pe de altă parte, dacă vrei ceva mai mult spațiu de stocare, merită să mergi pe varianta Pro și să mai scoți câteva sute de lei din buzunar. Dar aici intervine problema dimensiunilor și dacă ești genul căruia îi place să urmărească filme și seriale pe telefon, downgrade-ul la un ecran mai mic s-ar putea să nu ți se pară cea mai atractivă perspectivă. În schimb, dacă vrei “și mult și bun” iPhone 11 Pro abia așteaptă să te încânte cu mai multă memorie internă, autonomie de lungă durată și ecran generos, totul în schimbul banilor tăi.

Astfel, ne întoarcem de unde am plecat și dacă pornim de la premisa că “mărimea nu contează”, ajungem la concluzia că iPhone 11 este cel mai bun telefon din seria flagship-urilor Apple lansate în anul 2019, în ceea ce privește raportul calitate / preț și al doilea cel mai impresionant telefon după iPhone SE 2020, la acest capitol.

După exemplul telefonului iPhone XR, Apple a creat telefonul iPhone 11 cu același procesor rapid și eficient ca și variantele sale Pro, dar și o cameră principală similară ca funcții cu ceea ce au celelalte două telefoane. Cu toate că ecranul său nu are aceeași rezoluție de vârf ca iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 compensează în ceea ce privește design-ul, oferind iubitorilor de culoare o gamă variată de șase nuanțe pastelate de care nu poți să te bucuri în cazul celorlalte două modele.

Obiectiv vorbind, este foarte dificil să spunem că unul din terminalele seriei iPhone 11 este net superior celorlalte. De aceea, în final, alegerea este pur subiectivă și rămâne la latitudinea ta cât de mult consideri că merită să investești pentru lucruri ca dimensiunile ecranului și durata de viață a bateriei. Iar după ce te-ai hotărât la una din variante, nu uita să oferi noului tău dispozitiv și un plus de personalitate și protecție cu un set de huse iPhone 11, huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW