IT-SH.ro comercializeaza echipamente IT second hand de calitate

Magazinul online IT-SH.ro este marca inregistrata Hera Rovaniemi si are ca sector de activitate comercializarea echipamente IT second hand. Firma ofera clientilor calculatoare second hand si alte echipamente importate din Franta, Anglia, Olanda si Germania, apartinand unor branduri de top precum HP, Lenova, IMB, Sony, LG, Acer, ASUS, Dell etc. Produsele sunt curatate si testate inainte de a fi livrate catre clienti, astfel incat acestia sa se bucure de calitate si performanta la un pret foarte bun.

Magazinul ofera o gama diversificata de produse IT

Fiind un magazin dezvoltat pe sectorul IT, aici se gasesc numeroase echipamente software si hardware, incluzand: calculatoare second hand, laptopuri refurbished, imprimante, copiatoare, plottere, monitoare, servere, videoproiectoare si multe alte componente second hand. Produsele sunt intr-o stare perfecta de functionare, multe modele fiind fabricate din componente performante de ultima generatie.

It-SH.ro ofera numeroase avantaje clientilor

IT-SH.ro investeste permanent in serviciile oferite, astfel incat sa-si suprinza placut clientii si a-i face sa revina pentru cumparaturi pe site ori de cate ori au nevoie de echipamente IT.

Asistenta la vanzare

Prin urmare, persoanele interesate de produsele comercializate de firma vor primi gratuit asistenta de specialiate in vanzare, pentru a identifica cele mai potrivite echipamente conform nevoii pe care o au.

Puncte cadou la fiecare produs achizitionat

De asemenea, fiecare comanda plasata pe site aduce puncte cadou in contul de client. Numarul de puncte este precizat la fiecare produs in parte. Punctele acumulate pot fi valorificate la comenzile viitoare fiind transformate in discount-uri.

Plata in rate

La cumparaturile online, produsele pot fi achizitionate si printr-un plan de rate, IT-SH.ro acceptand numeroase variante de carduri de credit pentru plata in rate: cardul Star emis de Banca Transilvania, Bun de Plata emis de BCR, card de credit BRD Finance, card de credit Alpha Bank si CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

Servicii de inchirere

Inchirierea copiatoarelor si a diferitelor echipamente IT se adreseaza in principal persoanelor juridice. Prin plata unui abonament de chirie  lunara, IT-SH.ro ofera urmatoarele servicii: transportul echipamentelor la sediul clientilor si instalarea acestora, instruirea personalului, service, suport tehnic, piese de schimb si consumabile, dar si echipamente de backup. Practic, toate cheltuielile de intretinere revin in sarcina firmei, clientul acoperind doar costul abonamentului lunar. Rata lunara pentru chirie este fixa pe toata perioada contractului.

Service si piese de schimb

Firma ofera service atat pentru produsele achizitionate de pe site, cat si pentru echipamente achizitionate de la alte magazine. Se ofera atat preluarea de la domiciliu, in conditiile in care clientul nu doreste sa-l aduca personal la sediu. In plus, diagnosticarea este gratuita daca reparatia este facuta de catre specialistii IT-SH.ro.

Reciclare

Deseurile electrice sunt o sursa bogata de resurse recuperabile precum fier, cupru, aluminiu, plastic si contin materiale ce pot fi danunatoare pentru mediu daca nu sunt sortate corespunzator. Prin urmare, firma colecteaza gratuit deseuri ce pot fi reciclate: echipamente IT de birou, electronice, electrocasnice, tonere si cartuse de imprimanta.

Pe IT-SH.ro veti gasi o gama bogata de echipamente IT second hand, raportul calitate-pret fiind cel mai bun de pe piata.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW