12 C
București
joi, 25 februarie

Italia în energia muzicii. Nicola Piovani în concert la București

Nicola Piovani, pianist, compozitor și dirijor italian, autor al unor renumite coloane sonore, ce a colaborat cu unii dintre cei mai mari regizori ai cinematografiei italiene, câștigând premiul Oscar în 1999 pentru muzica filmului La vita è bella, va susține un Concert Extraordinar pe 26 iunie la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă a României

Concertul cu titlul „Italia în energia muzicii” este organizat de Institutul Italian de Cultură în colaborare cu Ambasada Italiei la București, mulțumită sprijinului oferit de societatea italiană Ducati Energia Romania.

Serata va găzdui pentru prima oara în România, mult râvnitul premiu italian „Leonardo The Immortal Light 2019”.

Alături de Piovani pe scenă va susține un recital și Silvia Mezzanotte, renumită cântăreață italiană care, în 1990 a participat la Festivalul de la Sanremo, la categoria Tineri, cu melodia Sarai grande, obținând locul patru.

Prezentatoarea concertului va fi actrița Mădălina Ghenea, care a apărut în videoclip-ul cântecului „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în 2008 fiind protagonista calendarului Peroni iar puțin mai târziu s-a remarcat într-un spot tv pentru o companie telefonică filmat alături de Raoul Bova și Teresa Mannino. A avut de asemenea numeroase experiențe cinematografice, până în 2014 când a obţinut un rol în filmul Youth în regia lui Paolo Sorrentino, care îi are ca protagoniști pe Michael Caine și Harvey Keitel.

Conținutul artistic al Concertului, locația prestigioasă precum și lista selecționată a invitaților, fac ca acesta să reprezinte unul dintre cele mai așteptate momente culturale și mondene ale capitalei.

Ducati Energia Romania joacă un rol deosebit de important în economia românească, în special în ceea ce privește locurile de muncă create în județul Prahova, peste 600. Producția societății a avut un impact pozitiv asupra vieții familiilor din România, fiind unul dintre principalii furnizori ai Enel Romania. În 2002, a inaugurat o fabrică de tuburi și componente electronice la Bușteni cu circa 350 angajați iar în 2018 a deschis o nouă unitate de producție în cadrul parcului logistic din Ploiești în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW