Kiev: Fiul unui deputat ucrainean, ucis într-un atentat

Răfuială cruntă la Kiev. Fiul unui deputat ucrainean a fost ucis într-un atentat, potrivit b1.ro.

Băieţelul de doar trei ani a murit în ambulanţa care îl ducea la spital.

Atacul sângeros a avut loc duminică seară chiar în centrul capitalei ucrainene.

Deputatul Veaceslav Sobolev se afla în maşină cu fiul său, moment în care mai mulţi indivizi au deschis focul. Cei care îl păzeau nici nu au mai apucat să v adă de unde vine ploaia de goanţe.

Din păcate, fiul politicianului a fost împuşcat de unul dintre atacatori. După atac, agresorii au fugit.

Zona a fost imediat împânzită de forţele de ordine, dar şi de mai multe ambulanţe.

Copilul de trei ani a primit primele îngrijiri medicale şi a fost preluat de o salvare. Din păcate însă, din cauza rănilor grave, acesta a murit înainte să ajungă la spital.

Momentan nu se cunosc motivele atacului, cel mai probabil fiind vorba de o răfuială politică. Autorităţile depun toate eforturile pentru a-i prinde pe vinovaţi. Între timp, ministrul de interne a păstrat tăcerea.

În 2015, Sobolev a fost ales ca deputat al Consiliului regional Kiev din partea Blocului lui Petro Poroşenko. În ultimii ani, după anexarea regiunii Crimeea și izbucnirea conflictului din estul Ucrainei, mai multe persoane marcante au fost asasinate pe stradă la Kiev.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. KIEV 4 ILIE 4, Kiev 4/8 ILIE 4/8, K.IE.V. K-Potasiu, IE-Ilie, V-Via. Potasiul de la via lui Ilie. Via din definitie e in Casa Raiului in care stau si potasiul e elementul chimic fara de care omul NU poate trai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW