Klaus Iohannis l-a invitat pe preşedintele SUA în România


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni presei, după dezbaterile din cadrul summitului NATO, că a avut discuţii cu preşedintele Joe Biden, căruia i-a adresat şi invitaţia de a veni în vizită în România.
„Am avut, a spus domnia sa,  două discuții scurte cu președintele Biden. Prima a fost chiar la început, unde, împreună cu președintele Poloniei, Andrej Duda, am ținut să-l salutăm pe președintele Biden, să ne exprimăm mulțumirea față de prezența  sa la Summit-ul B9. A fost o prezență consistentă, a avut un discurs foarte solid. Evident, am dorit să ne asigurăm că, în continuare, avem un parteneriat strategic foarte solid și că avem întreaga atenție a parteneriatului strategic pentru flancul estic. Președintele Biden ne-a asigurat că se implică în mod deosebit și foarte mult pentru a sprijini România și Polonia. În cea de-a doua, tot scurtă, discuție, spre finalul Summit-ului, l-am invitat în România. I-am spus că îmi doresc să continuăm discuția foarte bună pe care am început-o în 2015 și că îmi doresc foarte mult să întărim parteneriatul strategic între România și SUA. A fost perfect de acord să încercăm să organizăm o astfel de întâlnire și m-a asigurat încă o dată că este foarte dedicat acestui parteneriat”, a spus Klaus Iohannis.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. Am cumparat de 1000 de ori mai multe vaccinuri experimentale decat ne trebuie asa ca te putem injecta joe in orice pozitie doresti si de cateori vrei ca la voi e prohibitie la asa ceva!

  2. Fa Klaun Wiermer fa. cat de corupt poate fi un om ca sa ia atata spaga pentru a fi eutanasiat el, familia lui, si tot neamul din care face parte ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW