KRUK te îndrumă! Doar aşa poţi să previi executarea silită!

Datoriile neachitate au ca numitor comun stresul, agitaţia şi multe alte stări care afectează semnificativ calitatea vieţii. Oamenii care se află în astfel de situaţii au nevoie de informaţie corectă, de îndrumare eficientă, de condiţii amiabile care să îi ajute să depăşească colapsul financiar spre care se îndreaptă. Nu există minuni care să ajute peste noapte; cu toate acestea, soluţii eficiente pot găsi. Şi este mai simplu decât s-ar putea crede!

Pentru a scăpa repede de datorii şi de repercursiunile pe care le generează atunci când nu se achită obligaţiile financiare, trebuie să le permită să îi ajute celor care pot. Agenţii KRUK sunt aproape de cei care se regăsesc într-o astfel de situaţie, pregătiţi să ofere soluţii. Singura condiţie pentru a primi ajutor constând în modul în care aleg să comunice. O comunicare deschisă, prezentarea situaţiei aşa cum este ea, va avea ca rezultat identificarea celei mai bune soluţii de plată, evitarea executării silite şi implicit, stingerea datoriei.

Executarea silită poate fi evitată!

Nicio persoană cu datorii nu îşi doreşte să ajungă la executare silită şi nici nu va ajunge dacă va reuşi să ţină sub control plata ratelor pentru credite sau a facturilor pentru servicii sau bunuri de care au beneficiat. La această procedură se ajunge atunci când acţiunile de colectare pe cale amiabilă nu au adus rezultatele ţintite şi, prin urmare, nu s-a recuperat creanţa datorată.

Bineînţeles că nu este de dorit să se ajungă aici, procedura incluzând acţiuni întreprinse de executorul judecătoresc care afectează semnificativ persoana în cauză:

  • blocarea conturilor bancare;
  • poprirea veniturilor provenite din diferite surse, inclusiv din dividende, chirii etc;
  • sechestrarea bunurilor mobile/imobile în proprietate;
  • vânzarea prin licitaţie publică a bunurilor mobile/imobile sechestrate.

Având în vedere repercursiunile executării silite, decât să se concentreze pe cum poate negocia cu executorul judecătoresc, cu mult mai bine este să prevină situaţia.

Potrivit agenţilor KRUK, economisirea şi semnarea unui Angajament de plată sunt condiţii importante pentru prevenirea executării. Clienţii care au dosare la KRUK au toate şansele să scape de datorii mai repede decât şi-ar fi închipuit, semnând un Angajament de plată prin care îşi asumă rate pe care să le poată suporta lunar, în funcţie de venituri. Prin urmare, clienţii KRUK au posibilitatea de a stabili singuri cât plătesc, fără să fie constrânşi la plata unor anumite sume de bani.

Agenţii KRUK nu ţintesc afundarea clientului în datorii din care să nu mai iasă. Dimpotrivă, fac tot ceea ce este este posibil să identifice soluţii potrivite fiecărui client în parte. Sunt empatici şi urmăresc să comunice amiabil cu toţi clienţii companiei. Dincolo de Angajamentul de plată, angajaţii KRUK Romania SRL recomandă forme concrete de economisire, care pot să ajute inclusiv după stingerea datoriilor.

Datoriile sunt o constantă în vieţile multor oameni, însă este important să fie achitate la timp pentru a rămâne cu un istoric de plată bun. Provocările financiare vin pe neaşteptate şi eligibilitatea pentru un nou credit poate fi deosebit de importantă la un moment dat!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW