marți, 25 februarie, 2020
4.2 C
București

Ludovic Orban a anunțat că patru liberali s-au înscris în cursa internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat vineri că patru liberali și-au depus candidatura pentru competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Generală a Capitalei, la alegerile locale din 2020.

”La București, și-au depus candidatura pentru Primăria Capitalei vicepreședintele economic partidului, care este și liderul grupului de la Senat, Florin Cîțu, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al partidului, consilierul general, Ciprian Ciucu, care e și purtătorul de cuvânt al echipei noastre de la nivelul Bucureștiului, și fostul director de la RADET, Gabriel Dumitrașcu”, a anunțat Ludovic Orban, într-o conferință de presă, la Arad.

Următorul pas este analizarea dosarelor de candidatură pentru a se stabili dacă acestea îndeplinesc condițiile statutare.

”Candidaturile vor fi analizate, să vedem dacă sunt îndeplinite condițiile statutare și, în termen de o săptămână, să se spună foarte clar care sunt candidații care intră în competiția internă pentru desemnarea candidatului la primar”, a mai spus Ludovic Orban.

Viab1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Teatrul Naţional Bucureşti, de la 19.00, ”Tragedia omului”. Distribuție: Dorin Enache, Dumitru...

Din nou în Germania: Un automobil a pătruns în forță într-un grup de persoane ce participau la un carnaval. Zeci de răniți

Potrivit ziarului "Der Spiegel", poliția a confirmat incidentul, despre care a aflat că ar fi fost produs în mod...

Coronavirus: Există realmente riscul unei expansiuni mondiale

Două treimi din contaminaţii ieșiți din China înaintea izbucnirii epidemiei au rămas nedetectaţi la nivel mondial

TRENDING