Măsuri de reducere a perioadei de evaluare și contractare a proiectelor POCU, aplicate cu sprijinul Băncii Mondiale

Miercuri, 8 iulie 2021, secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Csilla Hegedüs și Ion Daniel Popa, directorul general al Autorității de Management pentru Programul Operațional Capital Uman (POCU), s-au întâlnit cu delegația Băncii Mondiale condusă de domnul Victor Sulla, senior economist în cadrul Departamentului de Protecție Socială și Locuri de Muncă, potrivit unui comunicat de presă.

Tema întâlnirii a fost asistența tehnică oferită de Banca Mondială, în vederea implementării cu succes a măsurilor luate de reducere a perioadei de evaluare și contractare a proiectelor depuse în cadrul POCU, pentru asigurarea implementării acestora fără întârzieri. Asistența Tehnică va fi oferită Autorității de Management și OrganismeIor Intermediare, pentru ca aceștia să poată să respecte termenele și pentru a preveni întârzierile nejustificate.

De asemenea, Banca Mondială va oferi sprijin și beneficiarilor contractelor de finanțare, ca aceștia să raporteze cu ajutorul instrumentului POCUform, rapid și eficient, informațiile necesare pentru  îndeplinirea cu succes a obligațiilor contractuale.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW