18.6 C
București
sâmbătă, 8 mai

Medimfarm lansează testele pentru coronavirus „Standard Q Covid 19-Ag”

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor exclusiv pentru România, a testelor „Standard Q Covid 19-Ag”.

Acestea sunt primele și, până în acest moment, singurele teste avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen.

Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 – 30 de minute).

Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere in diagnosticare.

Testele sunt produse de catre SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial in domeniul diagnosticării in vitro, prin inovatii tehnologice continue.

Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.

Incepând de maine, 17 octombrie 2020 testele „Standard Q Covid 19-Ag” pot fi achiziționate de la depozitul Medimfarm – Ploiești, str. Târgoviștei, nr. 11.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW