Rusia a înregistrat un al doilea vaccin anti-coronavirus

Vladimir Putin a anunțat joi, în cadrul unei reuniuni ministeriale videotelevizate, că laboratorul Vektor, din Siberia, a înregistrat cel de-al doilea vaccin anti-coronavirus, căruia i-a fost dat numele de EpiVacCorona. Vaccinul respectiv prezintă „un nivel de securitate suficient de ridicat”, a precizat Tatiana Golikova, vicepremier al Rusiei pentru probleme de Sănătate . Vaccinul, a mai informat dna Golikova, intră de acum încolo în faza finală a testării, în care vor fi implicați 40.000 de voluntari.

Reamintim că, în luna august anul acesta, Rusia a înregistrat un prim vaccin împotriva coronavirusului, pus la punct de Centrul de cercetări moscovit

Gamaleïa, împreună cu Ministerul rus al Apărării. Botezat Sputnik V, vaccinul respectiv a fost primit cu scepticism în lume, a remarcat Vladimir Putin, în special deoarece nu atinsese faza finală a testărilor în momentul în care a fost anunțat cu mare pompă de către autorități.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Primul nostru vaccin era constituit din 2 paharele de vodca stalinskaya si 1 pahar palinca, al doilea nostru vaccin e format din 1 pahar stalinskaya si 2 paharele de palinca ! Eficienta 100 la suta, daca vaccinul e luat pe stomacul gol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW