MedLife: Beneficiile abonamentelor medicale private

Abonamentele medicale private sunt accesibile oricui și reprezintă o modalitate foarte bună de a-ți monitoriza sănătatea și de a preveni sau diagnostica la timp numeroase afecțiuni. Acestea îți oferă șansa de a accesa oricând servicii medicale de bază, dar și o serie de investigații specifice, iar în funcție de pachetul ales, poți beneficia de gratuitate la anumite servicii medicale sau de reduceri avantajoase.

Ce este un abonament medical privat?

Un abonament medical privat reprezintă un pachet de beneficii oferite de către clinicile private, în schimbul unei sume fixe achitate lunar. Prețurile sunt accesibile și variază în funcție de tipurile de servicii și avantaje oferite în fiecare pachet. 

În principal, abonamentele medicale private permit abonatului să efectueze analize de sânge și investigații de bază pentru a putea preveni posibilele afecțiuni. Însă, acesta poate beneficia și de o serie de consultații specializate, necesare pentru stabilirea unui diagnostic complet.

Care sunt avantajele unui abonament medical privat?

Pentru  a facilita accesul românilor la servicii medicale în scop de prevenție, MedLife a lansat abonamentele medicale pentru adulți și pentru copii cu o serie de beneficii importante. 

Acces permanent la dosarul medical

Odată cu achiziționarea unui abonament medical, ai acces la dosarul tău medical în format electronic, unde sunt cuprinse toate informațiile despre starea ta de sănătate. Fiecare abonat își poate accesa dosarul medical oricând și de oriunde, atât de către tine, cât și de către medicul curant.

Asistență medicală non-stop

Indiferent de problema de sănătate cu care te confrunți, un abonament medical îți oferă șansa să beneficiezi oricând de asistență medicală. Dacă ai o urgență medicală sau vrei să îți faci o programare, beneficiezi de asistență de specialitate 24/7 la hotline-ul MedLife.

Reduceri la analize de laborator, consultații și controale

Abonamentele medicale MedLife, atât cele pentru copii, cât și cele pentru adulți, îți oferă reduceri avantajoase sau chiar gratuitate la o serie de analize, consultații și controale la diferite specialități medicale. Astfel, poți efectua periodic controale de rutină pentru a-ți monitoriza starea de sănătate îndeaproape, pentru a preveni apariția afecțiunilor ușor de evitat și pentru a diagnostica la timp orice problemă medicală.

De asemenea, poți beneficia de un set gratuit de analize de laborator anual și discounturi la testele COVID-19, PCR și testele de anticorpi, ori de câte ori ai nevoie. Pentru că nici sănătatea orală nu trebuie neglijată, abonamentele medicale individuale conțin și un pachet de servicii stomatologice ce îți asigură gratuit anual o consultație, un detartraj și un periaj, dar și discounturi la alte servicii stomatologice. 

Reduceri la investigațiile imagistice

Pentru stabilirea unui diagnostic complet, de cele mai multe ori sunt necesare investigații suplimentare. Abonamentele medicale individuale oferă discounturi semnificative la servicii de imagistică, precum și la alte investigații medicale necesare pentru un diagnostic precis și stabilirea unui tratament cât mai potrivit.

Acces la servicii medicale în numeroase clinici și spitale

Abonamentul medical MedLife îți oferă acces la servicii medicale la cele mai înalte standarde în sute de clinici, hyperclinici, puncte de recoltare și spitale de pe întreg teritoriul țării. Astfel, nu va fi nevoie să te deplasezi până la un centru anume, poți primi toată îngrijirea necesară în cea mai apropiată unitate MedLife.

De ce să îți faci un abonament medical la MedLife?

Sistemul medical MedLife are o istorie de aproape 30 de ani și, de-a lungul timpului, a reușit să construiască un sistem privat de sănătate de încredere cu servicii medicale la cele mai înalte standarde. MedLife oferă pacienților o echipă medicală caldă și zâmbitoare, cei mai buni specialiști în domeniu și aparatură medicală de ultimă generație, de fiecare dată când ai nevoie. Sănătatea ta și a celor dragi ție este cea mai importantă! 

În prezent, MedLife deține cel mai mare sistem de servicii medicale private din România, cu hyperclinici în orașe precum București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Arad, Sibiu, Ploiești, Brăila și Galați, iar spitale în București, Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu și Arad. 

MedLife oferă accesibilitate fiecărui abonat, astfel încât să poți beneficia de toate avantajele unui astfel de abonament, oriunde te-ai afla. Alege un abonament medical pentru tine sau pentru cei dragi ție!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW