MedLife va pune în funcțiune al doilea laborator Real Time PCR

MedLife va deschide la începutul săptămânii viitoare cel de al doilea laborator propriu, Real Time PCR în vederea depistării infecției cu COVID-19.

Noul laborator este situat în Sfântu Gheorghe și va contribui la creșterea capacității de procesare în centrul țării. Acesta dispune de circuite de biosecuritate, spații succesive cu presiune negativă și echipamente speciale dedicate efectuării testelor pentru depistarea virusului SARS-CoV-2. 

Laboratorul va funcționa la cele mai înalte standarde de securitate, având circuite de acces izolate și fluxuri de procesare total separate de cele pentru restul probelor de laborator.

Potrivit reprezentaților companiei, laboratorul va procesa într-o primă etapă cca 100 de teste pe zi, urmând să ajungă gradual la 200 de teste pe zi, această capacitate fiind dependentă de extinderea personalului specializat din laborator. 

În perioada imediat următoare compania are în plan să deschidă al treilea laborator Real Time PCR. Potrivit reprezentanților MedLife, acesta va fi pus în funcțiune la Timișoara.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW