Rompetrol și Crucea Roșie cumpără o unitate mobilă de terapie intensivă

Rompetrol va achiziţiona în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România o unitate mobilă de terapie intensivă cu 12 paturi, în valoare de 264.930 USD, ce va fi donată Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ca parte a rezervei strategice pentru protecţie civilă, urmând a fi utilizată pe durata pandemiei pentru asigurarea suportului rapid acolo unde va fi cea mai mare nevoie.

Pentru achiziţia unităţii mobile de terapie intensive, KMG International contribuie cu 200.000 USD, iar diferenţa va fi asigurată de Crucea Roşie Română din fonduri colectate în cadrul campaniei România Salvează România.

Contribuţia KMG International pentru acest proiect ridică sprijinul total acordat de companie în lupta împotriva pandemiei de coronavirus la peste 400,000 USD.

Această unitate mobilă cu 12 paturi poate fi folosită oriunde în ţară pe durata pandemiei, dar şi ulterior în situaţii de calamităţi sau dezastre, şi are ca scop creşterea capacităţii spitalelor de îngrijire a pacienţilor la standard înalte.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW