METRO este partener principal al Carnexpo Grill 2021

METRO Cash & Carry, suporter al afacerilor independente din România, este anul acesta principalul partener al celui mai important eveniment din industria gastronomică, Carnexpo Grill, prin furnizarea produselor și ingredientelor pentru chefii care vor susține show-uri culinare. Cu o gamă variată de pește și carne, dar și cu soluția METRO Chef, marca proprie special dezvoltată pentru specialiștii din industria ospitalității, METRO vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi profesioniști din industria HoReCa, căutând în mod constant să găsească soluțiile optime pentru succesul afacerilor lor.

Carnexpo Grill are loc între 10 și 11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia și aduce laolaltă specialiști din sectorul agroalimentar, furnizori și antreprenori HoReCa, care își concentrează experiența și know-how-ul pentru a găsi soluții inovatoare de dezvoltare a pieței autohtone, grav afectată de criza pandemică.

Ne bucură foarte mult că METRO reușește anul acesta să fie partener principal al profesioniștilor din domeniul cărnii și din HoReCa, al acestui nou format de eveniment de topcare elimină barierele formale, la care vor fi invitate echipele naționale de bucătari ale României, specialiști din sectorul de carne și preparate din carne, reprezentanți de seamă din segmentul HORECA și retail, din țară dar și din străinătate. Atât produsele, cât și soluțiile complete pe care o să le punem la îndemâna participanților la eveniment se vor ridica la cele mai înalte standarde. Așa cum am obișnuit deja clienții fideli, cu varietatea de produse METRO Chef prin care am reușit să legăm o colaborare durabilă cu partenerii noștri. În special, datorită calității ofertei noastre de produse care respectă cele mai stricte standarde HACCP ce este deja un reper pentru specialiștii din industria ospitalității, oferind soluții complete, potrivite oricărui tip de meniu”, a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro Cash&Carry Romania.

Soluții pentru industria HoReCa

La ediția din acest an, METRO este principalul furnizor de ingrediente pentru chefii care vor susține show-uri culinare la Carnexpo Grill, punând la dispoziția participanților soluții complete pentru preparatele pe care le vor găti: pește proaspăt și congelat, carne din propria unitate de producție, dar și o varietate de produse METRO Chef, marca proprie dezvoltată special pentru specialiștii din industria ospitalității.

Astfel, METRO este unicul furnizor de pește și fructe de mare al evenimentului, oferind o gamă variată de pește proaspăt și congelat, pescuit și de captură, românesc sau cu origine internațională.

De la clasicul crap, păstrăv sau somon, până la ton proaspăt sau creveți, caracatiță, calamar și scoici, oferta METRO oferă soluții complete și potrivite pentru orice tip de meniu, fie el tradițional românesc sau internațional, cu specific mediteranean sau de inspirație asiatică.

METRO va fi prezent la eveniment cu o zonă de expoziție proprie, unde participanții la eveniment vor putea descoperi gama METRO Chef, marca proprie ce întrunește peste 700 de produse, special concepute pentru a întâmpina cele mai exigente cerințe ale bucătarilor profesioniști, de fructe de mare și carne la lactate și mezeluri, până la fructe și legume proaspete sau congelate dar și condimente sau deserturi gata pentru a fi servite. Produsele sunt disponibile în diferite variante de gramaj și de ambalaj, optimizate pentru a reduce pierderile și a eficientiza costurile oricărui restaurant. Calitatea produselor răspunde celor mai înalte exigențe ale experților din domeniu, fiind asigurată prin testarea permanentă în centrul culinar GastronoMETRO și adaptarea constantă, în funcție de feedbackul clienților METRO. Participanții vor descoperi o gamă variată de pește, fructe de mare, METROU fiind prezent la eveniment cu cele mai reprezentative articole din cele peste 200 de specii din sortiment. Va exista și un spațiu dedicat, unde vor fi susținute demonstrații gastronomice de către echipa de specialiști GastronoMETRO, împreună cu clienți METRO specializați pe gastronomie asiatică pe bază de pește, precum și o zonă de degustare vinuri spumante și șampanie marcă proprie METRO.

În plus, vor fi prezentate și degustate și produse pentru grătar din carne roșie, prelucrate în unitatea proprie de producție din Ștefănești, Ilfov, după rețete consacrate și apreciate de clienții METRO, de la bine-cunoscuții mici Bucur, preparați după rețeta originală, până la diferite tipuri de cârnați proaspeți, dar și carne de porc gata porționată.

Parteneriatul cu Carnexpo Grill demonstrează preocuparea echipei METRO de a fi un reper pentru partenerii săi, un punct de sprijin chiar și în perioade marcate de provocări, furnizând atât o varietate bogată de produse și servicii de calitate, dar și soluții complete HoReCa, informând cu articole și ghiduri utile, documentate temeinic și susținute de specialiști din mai multe domenii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW