duminică, 5 aprilie, 2020
13.1 C
București

Moș Crăciun pentru 36 de familii sărace: Un american a plătit facturile celor ce riscau să rămână fără apă, gaz sau electricitate

Gest impresionant al unui american care a decis ca anul acesta să fie el Moș Crăciun pentru mai multe familii sărace din comunitate. Bunul samaritean a plătit facturile la apă, gaz sau electricitate pentru cei care riscau să rămână fără utilități de sărbători, potrivit b1.ro.
4.600 de dolari a fost suma plătită de Michael Esmond pentru a se asigura că 36 de familii sărace din orașul lui au parte de sărbători liniștite.
„Am observat că data scadentă era 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, și asta m-a făcut să mă gândesc că poate acești oameni nu și-au putut permite să-și plătească factura, că ar putea rămâne fără gaze sau fără apă în timpul vacanței de Crăciun”, a declarat filantropul.
Bărbatul a mers la compania de utilități a orășelului Gulf Breeze din Florida, unde locuiește, și a întrebat care sunt familiile care riscă să rămână fără gaz sau lumină de Crăciun. Așa a aflat care sunt familiile în nevoie și nu a ezitat nicio clipă să ofere o mână de ajutor.
Ceea ce l-a determinat pe american să acționeze astfel este o întâmplare din trecutul lui.
„În anii ’80 am trăit așa ceva, am avut o astfel de experiență, am avut probleme în a-mi plăti facturile, ne-au tăiat gazele și mi s-a întâmplat într-una dintre cele mai geroase ierni din istorie, când temperatura a scăzut la minus 20 de grade Celsius, și nu aveam căldură, aveam gheață pe interiorul ferestrelor”, a arătat Michael Esmond.
Bărbatul spune că a vrut să dea un exemplu și altor persoane și să arate că nu trebuie să fii cel mai bogat din lume pentru a putea aduce o rază de speranță celor care au nevoie de ajutor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Marcel Vela, control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat

Ministrul de interne, Marcel Vela a efectuat un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei...

Bun venit în secolul XXI

Cel de al Treilea Război Mondial, economic și social, provocat de epidemia cu Covid 19 este considerat...

Donald Trump avertizează: “Americanii vor trăi în zilele următoare o perioadă oribilă”

Epidemia de coronavirus se propagă într-un ritm fulgerător în Statele Unite. Peste 300.000 de americani sunt deja...

Coronavirus: Record de morți în Regatul Unit. Un bilanț îngrijorător în rândul tinerilor și al copiilor

Un nou record, de 708 morți, a fost înregistrat într-o singură zi în Regatul Unit. În total,...

TRENDING