luni, 17 februarie, 2020
10.7 C
București

Moș Crăciun pentru 36 de familii sărace: Un american a plătit facturile celor ce riscau să rămână fără apă, gaz sau electricitate

Gest impresionant al unui american care a decis ca anul acesta să fie el Moș Crăciun pentru mai multe familii sărace din comunitate. Bunul samaritean a plătit facturile la apă, gaz sau electricitate pentru cei care riscau să rămână fără utilități de sărbători, potrivit b1.ro.
4.600 de dolari a fost suma plătită de Michael Esmond pentru a se asigura că 36 de familii sărace din orașul lui au parte de sărbători liniștite.
„Am observat că data scadentă era 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, și asta m-a făcut să mă gândesc că poate acești oameni nu și-au putut permite să-și plătească factura, că ar putea rămâne fără gaze sau fără apă în timpul vacanței de Crăciun”, a declarat filantropul.
Bărbatul a mers la compania de utilități a orășelului Gulf Breeze din Florida, unde locuiește, și a întrebat care sunt familiile care riscă să rămână fără gaz sau lumină de Crăciun. Așa a aflat care sunt familiile în nevoie și nu a ezitat nicio clipă să ofere o mână de ajutor.
Ceea ce l-a determinat pe american să acționeze astfel este o întâmplare din trecutul lui.
„În anii ’80 am trăit așa ceva, am avut o astfel de experiență, am avut probleme în a-mi plăti facturile, ne-au tăiat gazele și mi s-a întâmplat într-una dintre cele mai geroase ierni din istorie, când temperatura a scăzut la minus 20 de grade Celsius, și nu aveam căldură, aveam gheață pe interiorul ferestrelor”, a arătat Michael Esmond.
Bărbatul spune că a vrut să dea un exemplu și altor persoane și să arate că nu trebuie să fii cel mai bogat din lume pentru a putea aduce o rază de speranță celor care au nevoie de ajutor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Greu de prevăzut evoluția epidemiei cu coronavirus. S-a ajuns la aproape 1.800 morți și peste 71.000 de contaminați

Prudenţă pretutindeni în prognozarea viitoarei evoluții a epidemiei cu virusul ucigaș al cărei epicentru se află în provincia Hubei...

Peste 10 mii de tineri cu vârsta între 15 și 34 de ani au părăsit definitiv România în 2018

Care este capacitatea județelor României de a-și reține populația tânără acasă? Răspundem la această întrebare printr-o scurtă...

Tot mai puțini absolvenți de studii superioare

Avem cei mai puțini absolvenți tineri de studii superioare din Uniunea Europeană ca pondere în totalul populației:...

CEO are nevoie de un împrumut de 251 de milioane de euro

Complexul Energetic Oltenia (CEO) are nevoie de un împrumut uriaș pentru a putea achita certificatele de CO2,...

TRENDING