16 C
București
miercuri, 5 mai

Obligaţiunile IMPLANT EXPERT DSO au intrat la plată

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 29.04.2021, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 6 pentru obligațiunile emise de IMPLANT EXPERT DSO S.A. (simbol DRL22). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 6, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 1,875 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 08.04.2021.

Obligatarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa sumele de bani aferente cuponului 6 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acestia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW