Papa Francisc cheamă la vaccinare împotriva Covid-19 și denunță “un negaţionism sinucigaș”

Papa Francisc a anunțat sâmbătă, într-o declarație televizată, că și domnia sa se va vaccina săptămâna viitoare, în cadrul unei campanii programate să înceapă la Vatican. Sanctitatea sa a subliniat că toată lumea trebuie să accepte vaccinul și a denunțat existența “unui negaţionism sinucigaș pe care nu și-l poate explica… Toată lumea trebuie să se vaccineze”, a insistat Papa Francisc. În opinia sa, este vorba de o atitudine etică, dat fiind că este pusă în pericol nu doar viața proprie, ci și viața altora. “Nu înțeleg”, a spus Papa Francisc, “de ce unii refuză vaccinul, susținând că este periculos, din moment ce medicii îl prezintă ca ceva bun, care nu prezintă riscuri speciale… De ce să nu-l acceptăm?”, a întrebat Papa Francisc.

- PROMO - img

4 COMENTARII

  1. Esti cea mai mare rusine pentru crestinism fa papo fa ! Hristos, al carui loc pretinzi ca il tii pe Pamant, nu se temea nici de lepra si ii vindeca pe toti bolnavii, propovaduind viata vesnica, pe cand tu fuji de bau-bau virusul !

  2. Iata, ce-nsemna puterea exemplului ; pana si pierdutu-n vantu’ dobrogean s-a dezmeticit . Doar unii, gen // don Cel cu poca-n dreapta si cu-n lighean gaurit in fund // , spun ca nu vor sa se bage-n fata ; bine-ar fi facut de nu s-ar mai fi bagat deloc in seama .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW