duminică, 12 iulie, 2020
19.9 C
București

Podul Constanţa din Băneasa va fi reabilitat

Primarul Capitalei, Ministrul Transporturilor şi directorul general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA au semnat un protocol de colaborare pentru reabilitarea unor obiective de infrastructură din Capitală, printre care se numără şi podul Constanţa.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat: „vom da zilele următoare ordin de începere a lucrărilor de punere în siguranţă a podului Constanţa, obiectiv de infrastructură aflat într-o stare de degradare avansată. Vom începe cu partea de suprastructură, iar apoi vom putea începe lucrările de modernizare a podului. Termenul de finalizare este de 2-3 luni, şi se va lucra în special în timpul nopţii, pentru a nu afecta traficul rutier”.

Primăria a reiterat solicitarea către ministerul Transporturilor de a modifica orarul trenurilor care traversează Bucureştiul, îndeosebi în zona de Nord, şi care, în prezent, creează importante blocaje în trafic.

Rezolvarea acestei situaţii este cu atât mai stringentă cu cât Primăria Capitalei desfăşoară în prezent lucrări de supralărgire a Sos. Fabrica de Glucoză şi va demara anul acesta lucrări la alte pasaje rutiere, Doamna Ghica şi Andronache, iar măsura modificării orarului trenurilor care tranzitează Capitala trebuie luată până în luna septembrie când, odată cu începerea şcolilor, traficul rutier se va aglomera.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Renumita operă arhitecturală “Sfânta Sofia”, pe cale să redevină moschee

Consiliul de Stat din Turcia, cel mai mare tribunal administrativ din această țară, a revocat vinerea trecută...

Donald Trump “își salvează” unul dintre prieteni de la închisoare

Președintele american a comutat pedeapsa aplicată lui Roger Stone, unul dintre apropiații săi, condamnat la 40 luni...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...

Parlamentul European dorește o Uniune Europeană a Sănătăţii

Pandemia COVID-19 a reliefat necesitatea de a conferi Uniunii Europene un rol mai important în domeniul sănătăţii,...