2 C
București
duminică, 29 noiembrie

Președintele PNL, aceeași placă: „PSD vrea să arunce țara în haos”

Fără o strategie de țară clară și în pragul unui colaps economic iminent, Iohannis continuă să facă ceea ce a văzut că i-a adus două mandate de președinte: atacă PSD.

Mai grav este că aceste afirmații au fost emise într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, în total dispreț față de Constituția României.

În comunicat, Iohannis spune despre PSD că este un partid „fundamental corupt de dorința de putere și nu se poate reforma, indiferent cine îl conduce” și precizează că depunerea unei moțiuni de cenzură în această perioadă critică reprezintă un demers toxic.

Mai mult, în cazul în care o să intrați în criză economică, nu este vina „guvernului meu”, ci a PSD care „a risipit fără discernământ banii publici”.

Guvernul PNL este impecabil, în ciuda evidențelor

Iohannis se întreabă care este vina guvernului PNL și tot el răspunde: „Că a reușit ca, în ciuda dezastrului găsit în bugetul statului, să găsească resurse pentru a susține cât mai multe categorii economice și sociale să treacă mai ușor prin această perioadă critică?”

Lamentarea continuă: „Sau faptul că și-a asumat cu toată răspunderea gestionarea uneia dintre cele mai grave crize medicale, care a generat efecte negative în toate domeniile?”

Cum ne așteptam, Iohannis trage și concluzii în locul nostru: „Moțiunea de cenzură împotriva actualului guvern nu are, așadar, niciun temei real. Depunerea ei într-un moment în care numai de instabilitate politică nu avem nevoie, cu doar câteva săptămâni înaintea alegerilor parlamentare, este complet neavenită”.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW