12.9 C
București
marți, 20 aprilie

Prețul mediu al unui meniu pentru copii comandat online este de 60 lei

Potrivit foodpanda, platformă de food ordering din România, peste 5% din restaurantele listate au în ofertă meniuri pentru copii, urmând ca numărul acestora să crească odată cu cererea tot mai mare pentru aceste produse. Prețul mediu pe care îl plătesc clienții platformei pentru un astfel de meniu este de peste 58 lei.

În topul preparatelor culinare incluse de restaurante în meniurile dedicate copiilor se află: preparate pe bază de carne de pui, noodles, paste, diferite tipuri de cartofi, supele cremă de legume, dar și preparate cu specific grecesc.  

Din datele centralizate de companie, cea mai mare cerere pentru meniurile pentru copii se înregistrează în orașele București, Constanța și Brașov. Potrivit foodpanda, cele mai multe comenzi pentru meniurile pentru copii se înregistrează spre finalul săptâmânii, în zilele de joi și vineri, atât în timpul prânzului, la ora 12:00, cât și seara, în jurul orei 20:00.

În ultimul an, observăm o creștere semnificativă a comenzilor pentru meniurile de copii, mai ales datorită faptului că din ce în ce mai multe restaurante introduc această alternativă în meniul lor. Preparatele culinare incluse în aceste meniuri sunt ușoare, porționate și gătite special pentru cei mici, iar copiii pot alege mâncăruri din mai multe tipuri de bucătării, în funcție de preferințele lor”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW