luni, 25 mai, 2020
18.9 C
București

Produse de igienă, distribuite de Poșta Română la Baia Mare

Poşta Română a început distribuirea a 50.000 de pachete cu produse de igienă printr-un program de ajutorare a populației, inițiat de Primăria Baia Mare.

Poșta Română a încheiat un contract comercial de distribuire cu Primăria Baia Mare, în baza căruia angajații companiei vor merge către toate locuințele din municipiu și vor împărți locuitorilor pachetele cu produse de igienă puse la dispoziție de Primărie.

În cazul în care aceștia nu vor fi găsiți la domiciliu, se va încerca livrarea acestora în ziua următoare, iar dacă nici atunci nu se va putea efectua distribuirea, băimărenii sunt îndrumați să-și ridice pachetul de la oficiul poștal de care aparțin.

“Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor mei de pe teren, care fac posibilă implementarea acestui contract într-un timp foarte scurt și care, în acestă perioadă dificilă, depun toate eforturile pentru ca Poșta Română să funcționeze la capacitate maximă”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Angajații Poștei Române care vor face distribuția au fost instruiți în conformitate cu măsurile de prevenire şi limitare a răspândiri a virusului COVID-19 transmise de către Ministerul Sănătăţii.

Aceștia vor păstra distanţa de 2 metri faţă de persoanele aflate la domiciliu sau în autoizolare cărora urmează să li se distribuie pachetele. Deasemenea, nu vor intra în locuinţa clienţilor, distribuirea realizându-se la uşă/poartă. Factorii poștali sunt echipați cu măști, mănuși și dezinfectant de mâini.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. POSTA 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; Posta 5/8 IISUS 5, MARIA 5, ILIE 8; PO.ST.A. POA-Ploaia, ST-Tisbitul. Ploaia lui Tisbitul (definitie cereasca).
    THE POST 3/6 GOD CHRIST 3/6; THE POST 3/6 GOD ELIJAH 3/6; THE POST 15 ELIJAH 15; POST 4/6 MARY 4, CHRIST 6, ELIJAH 6; The post 12 Elijah 12; PO.ST. PO-Power, ST-Tishbite. Tishbite’s power (heavenly definition).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Profesorii, evaluați după morală și online

Profesorii vor fi evaluați de-acum încolo după cum vor ține lecții și vor pune note online, ca...

InspiraTIFF cu Mihnea Măruță, pe TIFF Unlimited. Primul invitat: Cristi Puiu

O serie de interviuri reunite sub umbrela InspiraTIFF, un proiect nou conceput de echipa Festivalului Internațional de...

Independența Film vine la tine acasă cu Parazit și alte filme premiate cu Palme d’Or

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de...

NASA anunță primul zbor cu astronauți americani la bord al unei rachete SpaceX

Doi astronauți americani vor decola la 27 mai, la bordul unei rachete SpaceX, acesta fiind primul zbor...