20.5 C
București
luni, 12 aprilie

Proteste în țară, cu mii de participanți, împotriva măsurilor restrictive

Românii au reușit, la un an de la declanșarea pandemiei, să intre în rândul țărilor civilizate și să organizeze primul protest semnificativ împotriva măsurilor restrictive.

Câteva mii de persoane s-au adunat în mai multe orașe din țară, cei mai mulți în București, pentru a protesta împotriva „dictaturii” medicale.

În București, au avut loc două manifestaţii, la Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii, oamenii exprimându-şi nemulţumirea faţă de măsurile de restricţie introduse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19.

Manifestanții au venit cu steaguri și pancarte, iar pe baloanele aduse de aceștia este scris „Jos dictatura medicală”.

În plus, aceștia au cerut creșterea numărului de testări înainte de a fi luate decizii de carantinare sau închidere a unor activități.

Singura măsură a „autorităților”, amenda

De partea cealaltă, singura măsură luată de „autorități” pentru combaterea pandemiei este amenda.

Fără a crește cu măcar un pat capacitatea de la ATI în ultimele șase luni, cu un ministru al sănătății inexistent și activ doar pe Facebook, fără măsuri logice și clare, cu teste din ce în ce mai puține, Guvernul se bazează pe noroc și amenzi pentru a combate pandemia.

Mai mult, a reînceput instaurarea carantinării „false” în jurul Bucureștiului. Sunt aceleași măsuri anoste și fără rezultat, Poliția dovedind de mai multe ori până acum că este incapabilă să verifice și să impună respectarea carantinării în comunele lipite de oraș.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Eminescu n-a existat. A existat doar o tara furata si distrusa de partide, cu multi oameni bolnavi si toti doctorii spagari, cu nenumarati pacienti legati cu sfoara de pat, atinsi de maladii grave ca boli de inima, diabet, cancere lasati fara tratamente, cu indivizi ce agonizay calcati de TIR sau de metrou… Si fiindca toate TREBUIAU SA POARTE UN NUME li sa spus simplu COVID 19

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW