Rămâi în București. Merită!

Green Garden Residence este un ansamblu de 80 de Vile P+1, poziț­ionat în zona de sud a Sectorului 4 al Municipiului București, în perimetrul cuprins între Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui și limita administrativa a Sectorului 4.

Ansamblul de case Green Garden oferă 4 tipuri de locuințe: casa Iris, casa Luca, casa Matei și casa Confort Plus. Beneficiile tuturor modelelor de case sunt:

• locuri de parcare: 2 locuri / locuinta P+1E

• curte individuală

• străzi asfaltate și iluminate, prevăzute cu instalație de colectare a apei pluviale

• finisaje premium de la parteneri cu renume precum: vopsele-tencuieli.ro, Romstal, Delta Design, Wetterbest, Baumit, Policolor, Brikston, Gewiss, tencuialadecorativa.ro

Casele din Green Garden Residence beneficiaza de materiale si finisaje premium, atat la interior cat si la exterior.

Finisaje interioare case Green Garden: pardoselile din holurile de acces vor fi placate cu placi ceramice sau piatră, pardoseli din încăperile de locuit vor fi realizate din parchet laminat, pardoselile din bucătării, băi și holuri vor fi finisate cu plăci ceramice. Pereții interiori vor fi finisați cu vopsitorii lavabile, pereții din băi și bucătării vor fi finisați cu plăci ceramice – pe toată înălțimea pereților băilor, iar pentru bucătării doar între blatul de lucru și corpurile suspendate.

Finije exteriare case: Anvelopanta va fi constituită dintr-un termosistem alcătuit din polistiren expandat de 10 cm grosime pe întreaga suprafață a fațadelor. Pentru socluri se va folosi polistiren extrudat de 5 cm grosime. Fațadele vor fi finisate cu tencuială decorativă structurată de culoare albă, iar registrul superior corespunzător ferestrelor de la etaj va fi colorat într-una dintre culorile stabilite în paletar. Soclul va fi finisat cu tencuială decorativă rezistentă la umezeală de culoare gri. Toate tâmplăriile exterioare se vor executa din profile de PVC pentacamerale – clasa A, cu geam termoizolant LowE – 4S. Ușa de intrare va fi o ușă metalică de acces tip sandwich, rezistentă la intemperii. Podestul și treptele de acces vor fi placate cu plăci ceramice antiderapante și adeziv pentru exterior.

Ansamblul Green Garden este racordat la toate utilitatile orasului: curent, gaze, apa, canalizare.

Pentru a afla mai multe informatii sau pentru a ne contacta vizitati green-garden.ro

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW