Săptămâna de fotbal. Steaua este pe primul loc în Liga 2. Dinamo, tot pe 0

Steaua a trecut cu 2-0 de Ripensia și s-a instalat în fotoliul de lider al ligii secunde, în fața a aproximativ 3.000 de spectatori.

Meciul a început anost, stare care a continuat pe tot parcursul primei reprize. Steaua a dominat steril și a reușit să puncteze doar la numărul de cornere.

Singurul moment care a crescut pulsul spectatorilor a fost în minutul 30 când Rus, portarul Ripensiei, a scăpat mingea spre propria-i poartă. Totuși, nu a fost gol, arbitrul considerând că mingea nu a trecut linia porții.

În repriza a doua jocul a continuat pe aceleași coordonate până la șutul superb al lui Răsdan (minutul 67) care a „dezmorțit” tabela de marcaj. Scorul final a fost stabilit de Buhăescu care a marcat în minutul 90 primul gol într-un meci oficial pentru militari.

După această etapă, a cincea, Steaua București trece pe locul 1 al clasamentului, fără înfrângere și cu un golaveraj spectaculos (11 goluri marcate și 3 primite).

Dinamo tot nu marchează

Dinamo a ajuns la patru meciuri consecutive fără gol marcat și a înregistrat o nouă înfrângere, 0-2 cu FC Argeș. Mai grav este că în șapte etape, „câinii” au strâns doar 6 puncte.

Pentru argeșeni a marcat Cristi Tănase în minutele 10 și 62.

Rapid pierde pentru prima dată în acest sezon

CSU Craiova a trecut cu 2-1 de Rapid chiar pe Național Arena, iar meciul s-a terminat cu o „ploaie” de obiecte aruncate din Tribuna a II-a pe teren și în direcția fotbaliștilor craioveni.

Un incident similar a avut loc în minutul 48 când, din peluza Rapidului, o petardă a fost aruncată în direcția portarului oaspeților, Pigliacelli. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale dar a continuat meciul.

Universitatea a reușit să întoarcă scorul după Albu a făcut 1-0 pentru Rapid încă din minutul 14. Pentru craioveni au marcat Markovic (min. 83) și Koljic (min. 91)

Nimic despre CFR Cluj

Despre CFR amintim doar că a pierdut și returul cu Steaua Roșie Belgrad (1-2). O veste bună este că „celebrul” antrenor al clujenilor, Șumudică, a fost demis după acest meci.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW