2.3 C
București
marți, 9 martie

Schimbări în echipa de top management a METRO

METRO Cash & Carry România anunță numirea lui Philippe Cazes în funcția de Director Management Ofertă și membru de Board. Acesta va prelua, începând cu data de 1 februarie, atribuțiile lui Matthias Dutschmann, cel care s-a aflat în această poziție timp de cinci ani.

În noua sa funcție, Philippe Cazes va lucra în strânsă legatură cu Adrian Ariciu, CEO METRO Cash & Carry România și cu colegii din departamentul de achiziții. El va deveni, totodată, membru al board-ului companiei și își va folosi experiența de peste 30 de ani în comerțul cu ridicata pentru a susține în continuare misiunea METRO de a fi partenerul afacerilor independente, dezvoltând relații strategice, atât cu partenerii, cât și cu clienții companiei.

Cariera lui Philippe Cazes la METRO Franța a început în 1998 ca Buyer în divizia Ultra Fresh și a continuat prin extinderea portofoliului asupra diviziei Fresh. În 2007 s-a alăturat MAKRO UK ca Șef Departament al Fresh și Ultra Fresh, iar din 2017, până la această numire, și-a lărgit expertiza și în zona de produse nealimentare.

Matthias Dutschmann va prelua noi responsabilități în cadrul organizației internaționale, după un mandat în care a contribuit activ la transformarea strategică a companiei într-un jucător profesionist pe piața în care activează revânzătorii și HoReCa, cu o orientare puternică spre succesul clienților, dar și la modernizarea proceselor de negociere și la îmbunătățirea constantă a programului emblematic „Cumperi mai mult, plătești mai puțin”.

METRO Cash & Carry România le urează mult succes amândurora în noile lor misiuni.

METRO este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. Compania operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume. În exerciţiul financiar 2018/19, METRO a generat vânzări de 27.1 miliarde EUR. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.metroag.de.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW