Semnând Angajamentul de plată la KRUK, ajungi mai repede la ziua fără datorii

Prea puţini oameni pot spune că nu au avut niciodată o datorie financiară şi prea puţini sunt cei care pot spune că nu au căutat soluţii pentru a-şi acoperi datoriile. Cert este ca atunci când sunt într-un impas financiar, majoritatea oamenilor cu datorii apelează la bănci sau la prieteni şi rude pentru sume mici sau mari de bani, în funcţie de nevoi. O datorie se face uşor, dar, după cum se ştie, se plăteşte mai greu.

Atitudinea față de bani şi comportamentul financiar al consumatorului român

La sfârşitul anului 2018, KRUK România a realizat o cercetare sociologică intitulată „Obiceiurile financiare ale romanilor” în care a fost analizată atitudinea consumatorului român faţă de bani şi comportamentul financiar al acestuia.

Rezultatele cercetării, de astfel, previzibile din anumite puncte de vedere, au fost publicate şi în CurierulNational. Succint, cercetarea a relevat următoarele:

  • 20% dintre românii chestionaţi au declarat că au avut o datorie de peste 1.000 de lei în ultimul deceniu, iar 31% au obţinut un împrumut de peste 1.000 de lei;
  • doi din trei români au o datorie, iar în 50% din cazuri suma datorată depăşeşte 5.000 de lei;
  • dintre persoanele care au credite, două treimi au contractat datoria la bănci, iar mai puţin de un sfert (20%) de la rude;
  • aproximativ trei sferturi dintre cei chestionaţi au spus că datoriile sunt pentru ei o sursă principală de stres şi îşi doresc din acest punct de vedere să le achite cât mai repede. Impedimentele în acest obiectiv sunt însă legate de fiecare om în parte, pentru că piedicile în restituirea sumelor de bani sunt variate, de la caz la caz.

Dacă în ţările dezvoltate din Uniunea Europeană şi din Statele Unite ale Americii oamenii beneficiază de educaţie financiară încă de la cele mai mici vârste, fiind îndrumaţi să economisească în mod constant şi chiar să muncească în timpul vacanţelor mari pentru a strânge bani „la puşculiţă”, în România nu se întâmplăaşa. Pentru că nu deţin cunoştinţe minime de educaţie financiară, foarte mulţi romani sunt prinşi în tăvălugul datoriilor, intrând în imposibilitatea de a le achita.

Angajamentul de plată la KRUK ajută real la stingerea datoriei

Cei care au avut sau încă mai au dosare gestionate de această companie, pot să emită în cunoştinţă de cauză păreri despre plata datoriei la KRUK. Aceştia au avut ocazia să remarce cum KRUK le este de ajutor tuturor clienţilor, punându-le la dispoziţie planuri de plată eşalonată a datoriilor. Beneficiile sunt unele pe termen mediu şi lung, conducând la o mai bună organizare a bugetului familiei şi la un optimism demult uitat în ceea ce priveşte viitorul financiar.

Prin semnarea unui Angajament de plată, clienţii companiei pot profita de cele mai bune opţiuni de plată a datoriilor. În acest mod, plata creditelor se realizeazăeşalonat, stabilindu-se o rată convenabilă şi suportabilă, pe care datornicul să o poată efectua lună de lună, fără a mai exista riscul restanţelor acumulate.

Pentru a ajunge la un plan de rambursare personalizat, agenţii KRUK comunică deschis cu fiecare client şi stabilesc împreună cu el condiţiile prin care datoriasă fie restituită. Astfel, pe baza respectivului plan personalizat între KRUK, ca societate recuperatoare,şiclienţi, ca debitori, aceştia din urmă au parte de rate avantajoase de rambursare, simplu de plătit pe platforma e-kruk.ro, dar şi de o protecţie strictă a datelor cu caracter personal.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW