luni, 6 aprilie, 2020
15.5 C
București

Seria OnePlus 8, Galaxy Fold 2.0 și alte smartphone-uri vor fi detronate în acest an

După un sfârșit de an 2019 plin de succes, giganții tehnologiei precum Apple, Samsung, Google împing limitele de performanță în materie de smartphone și au de gând să livreze dispozitive cu tehnologie din ce în ce mai performantă.

De la introducerea 5G până la furnizarea de experiențe pe ecran complet și camere multiple, producătorii de smartphone-uri dezvoltă dispozitive mai puternice și mai atrăgătoare din punct de vedere estetic. Iată o privire asupra smartphone-urilor mult așteptate în 2020:

Apple

În 2020 se vor vedea mai multe variante iPhone cu funcții 5G activate. Noul iPhone 12 poate veni fără o notă și autentificare facială. Varianta premium a iPhone 2020 poate veni cu o cameră frontală sub ecran. Compania de smartphone-uri va readuce Touch ID și va introduce, de asemenea, un senzor de amprentă afișat.

Prețurile au fost întotdeauna un aspect interesant al dispozitivelor Apple. Deși unii analiști consideră că noile smartphone-uri nu vor fi la fel de scumpe în comparație cu iPhone 11 lansat în septembrie 2019, este încă de văzut cum Apple își surprinde fanii atunci când aceste noi tehnologii se reunesc. Zvonurile sugerează că smartphone-ul va veni pe un ecran compact de 4,7 inchi și pe butonul tradițional de pornire. IPhone 9, care va fi numit probabil iPhone SE2, va purta cip A13 Bionic și va veni cu 3 GB RAM.

Samsung

Samsung, unul dintre cele mai de încredere branduri de companii de smartphone-uri, este de așteptat să vină cu o serie de dispozitive în acest an. Dispozitivele emblematice premium ale producătorului de smartphone-uri – Galaxy S11 și S11 Plus – sunt așteptate să fie lansate în prima jumătate a anului 2020. Este probabil ca dispozitivele să obțină o actualizare a procesorului cu Qualcomm Snapdragon 865 Octa-Core. Cu toate acestea, chipsetul Exynos propriu al Samsung poate veni la utilizatorii indieni. Actualizarea funcției camerei se află pe carduri. Dispozitivele pot beneficia de aparat de fotografiat 108MP, cinci setări de camere, zoom optic 5X și capacitate de înregistrare video de 8K.

Galaxy Note 11 și Galaxy Note 11 Plus sunt bine planificate pentru a doua jumătate a anului 2020. Compania tehnologică îi oferă aparatului de fotografiat o ratare și intenționează să se concentreze pe furnizarea unui ecran pe ecran complet. La fel ca S11 și S11 Pro, seria Note 11 poate avea și chipsetul Exynos pentru clienții indieni. Totodată, și încărcătorul este mai performant pentru a nu consuma multă electricitate atunci când este la încărcat.

Google

Cele mai recente accesorii pixel4 sunt concepute pentru a vă ajuta să capturați cele mai bune fotografii, să obțineți o încărcare rapidă fără fir.

Lansarea Pixel 4 și 4 XL a dezamăgit fanii indieni atunci când Google a anunțat că dispozitivele flagship nu vor fi lansate în țară. Noile dispozitive au fost lansate cu un senzor radar, care se numește Motion Sense. Denumită anterior Project Soli în timpul dezvoltării, funcția permite utilizatorilor să comunice cu smartphone-ul folosind gesturi aeriene. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se unduiesc la telefon cu mâinile pentru a efectua anumite acțiuni care funcționează pe spectrul de 60 GHz. Planul național de alocare a frecvenţelor (NFAP) al țării a interzis utilizarea comercială a benzii de 60 GHz.

OnePlus

Compania chineză de telefoane inteligente, OnePlus, a atras multă atenție din partea utilizatorilor săi și a atras cumpărătorii din segmentul premium. După ce și-a dublat numărul de vânzări în acest an, producătorul de smartphone-uri premium va veni cu seria OnePlus 8 (8, 8 Pro & 8 Lite) în jurul lunii mai. Aceste dispozitive vor veni cu actualizări și îmbunătățiri la 7T și 7T Pro lansate recent. Dacă urmăm tendința pe care OnePlus a stabilit-o de-a lungul anilor, compania tehnologică poate introduce și seria 8T, împreună cu Ediția McLaren, cu mai multe actualizări la seria 8.

Camera a fost USP-ul OnePlus de la prima lansare în 2014. Se așteaptă ca noua serie să fie dotată cu performanțe îmbunătățite de fotografie cu lumina scăzută, camera frontală cu punctie cu orificiu și setarea camerei din spate quad. Ecranul este de așteptat să fie de calitate superioară și afișaj Super AMOLED și este posibil să nu vină cu mufă pentru căști de 3,5 mm.

Huawei

A fost un an dificil pentru Huawei, datorită interdicțiilor comerciale din SUA. Dar asta nu a afectat fanii din India. După succesul masiv al seriei P30, P40 și P40 Pro se pot lansa la nivel mondial în luna martie. Dispozitivele sunt susceptibile de a folosi o cameră din spate de 64MP, care va face parte din configurarea camerei penta.

Fideli Huawei din India așteaptă de la început Mate X. Cele două afișaje (6,6 inchi și 6,38 inchi) au 1148 x 2480 pixeli și raport de aspect 19,5: 9 și 892 x 2480 pixeli și respectiv 25: 9. Când este deschis, ecranul smartphone-ului devine de 8 inch.

sursa: https://docs.google.com/document/d/1A2U66wIRYXOSkVJDELpkJDIftB3RA5ASbUrqRtjhqP8/edit?usp=sharing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

S-a prelungit starea de urgență cu încă o lună

Klaus Iohannis a declarat, luni, că va fi nevoie de prelungirea stării de urgență în România. Aceasta a fost...

80 de angajați pe ambulanță confirmați pozitiv cu COVID-19

Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” monitorizează zilnic evoluţia extinderii pandemiei COVID-19 în rândurile angajaţilor din Serviciile Publice de...

Minunata lume nouă

În 16 martie președintele Iohannis a emis decretul 196 prin care s-a recunoscut intrarea României în rândul...

România a depășit 4.000 de persoane infectate cu noul coronavirus

Până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu...

TRENDING