Soluții utile pentru organizarea biroului de acasă ori de la sediu

În ultimele luni am fost nevoiți fie să lucrăm de acasă, fie să îmbinăm activitatea de telemuncă cu cea de la sediu. Organizarea biroului s-a numărat printre cele mai mari provocări în această perioadă, astfel că ne-am gândit să îți venim în ajutor și să întocmim o listă cu toate obiectele de papetărie necesare în ambele cazuri.

Produse de papetărie utile atât acasă, cât și la sediu

Trierea documentelor și păstrarea ordinii nu sunt sarcini chiar atât de ușoare pe cât par la început, mai ales dacă nu ai ca ajutoare câteva produse de papetărie și birotică esențiale. 

  • Tăvi pentru documente

Aceste accesorii de birou sunt ideale pentru organizarea eficientă a documentelor. Folosește-le pentru a aranja contractele, facturile, agendele, revistele și alte obiecte pe care îți dorești să le ai la îndemână în spațiul de lucru. Găsești în comerț o gamă vastă de tăi pentru documente – negre, albe ori colorate, din plastic (opac sau transparent) ori cu plasă metalică.

În funcție de nevoi, poți să alegi între tăvi cu un singur nivel ori să investești într-un set cu trei tăvi suprapuse care sunt prevăzute cu distanțiere și piciorușe de cauciuc antiderapante pentru o mai bună stabilitate. 

  • Bibliorafturi

Printre obiectele care nu lipsesc din niciun birou se numără și bibliorafturile. Nu numai că țin actele în siguranță, mențin ordinea, dar permit și o căutare rapidă. În plus, oferă și un aer elegant spațiului de lucru. 

Gama de nuanțe este vastă, așa că poți să organizezi documentele făcând o legătură între culori și importanță. De asemenea, ai diversitate și la dimensiuni. Poți alege un biblioraft A4, biblioraft A5 sau un biblioraft A3 pentru documente mai mari, prevăzut pe cotor cu un inel de prindere care face mai ușoară scoaterea lui de pe un raft. Alege cele mai bune modele de bibliorafturi de pe papetarie.ro.

  • Suporturi mici de birou

De un real ajutor pentru organizarea biroului, fie că este cel de acasă ori de la sediul firmei, se dovedesc a fi și suporturile mici. Aceste accesorii fac ca prin minune ordine în spațiul de lucru care poate părea dezordonat atunci când ai multe instrumente de scris și post-it-uri întinse pe suprafața lui. 

Ai nevoie de un pahar pentru pixuri și de un suport cub pentru foi. Sau poți să investești într-un suport cu 4 ori 8 compartimente, conceput pentru mai multe tipuri de obiecte. Astfel poți depozita markerele, guma de șters, agrafele de birou, scotch-ul și alte piese de acest fel.

  • Mapa de birou

Practică atât pentru protecția biroului, cât și pentru organizarea documentelor, mapa de birou se poate dovedi cel mai bun aliat al tău în desfășurarea activităților zilnice. Există modele care sunt prevăzute cu file transparente din plastic ce protejează actele, dar și cu secțiuni în care se pot pune poze, numere de telefon etc. 

De asemenea, poți opta pentru o mapă de birou cu buzunare laterale pentru păstrarea notițelor și cu partea inferioară buretată pentru prevenirea alunecării. În funcție de preferințe și personalitate, ai la dispoziție modele de mape transparente, negre, colorate ori cu diferite imprimeuri.

Aceste soluții pentru organizarea biroului te vor ajuta să menții ordinea, să rezolvi mai rapid sarcinile și să te concentrezi mai ușor. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW