4 C
București
sâmbătă, 6 martie

Somfy România: afaceri în creștere cu 30%, peste așteptări, în 2020

Compania anunță o cifră de afaceri de 2.8 milioane euro, în creștere cu 30% comparativ cu exercițiul financiar anterior.

Rezultatele pozitive, peste estimările inițiale, se datorează creșterii accelerate a vânzărilor în al doilea semestru pentru principalele categorii de produse din portofoliu: sistemele de motorizare și automatizare pentru rulouri, perdele, și copertine.

La nivel global, vânzările Somfy Group au atins 1.257,1 miliarde euro în anul 2020, reprezentând o majorare de 6,1% față de anul anterior.

Printre zonele cu o contribuție importantă la această performanță se numără și Europa de Est, având cea mai mare creștere procentuală.

Previziuni financiare, aniversare 15 ani în România și un nou produs revoluționar pentru piața smart home în 2021

Anul acesta, Somfy România aniversează 15 ani de activitate pe plan local și va lansa pe piața din România, în a doua parte a anului, un nou produs revoluționar pentru acest domeniu de activitate. Acesta va completa portofoliul curent de soluții destinate casei conectate.

În ceea ce privește previziunile financiare, filiala locală estimează un ritm de creștere comparabil cu cel estimat pentru 2020. Vor exista factori care vor impulsiona cererea de sisteme smart de umbrire pe parcursul anului: conceptul nZEB pentru clădirile noi, programul de renovare “Casa Eficientă Energetic”, impulsionarea măsurilor de eficientizare energetică, printre care se numără ferestrele și rulourile, la nivel european, ceea ce va genera oportunități de export în aceste țări.

În plus, creșterea gradului de conștientizare privind impactul asupra mediului va genera o atenție sporită asupra principiilor de sustenabilitate atât în rândul publicului specializat, cât și al consumatorilor finali.

Somfy este liderul mondial în domeniul sistemelor de umbrire, acces și automatizare pentru locuințe și clădiri comerciale. Compania a fost fondată în Franţa, în anul 1969, iar în prezent are peste 6.000 de angajați în întreaga lume, 8 fabrici în Franța, Italia, Polonia, Tunisia și China, cu afaceri de 1.257,1 miliarde euro raportate în 2020.

În România, filiala Somfy a fost înființată în anul 2006, având în prezent o echipă de 11 angajați, un depozit logistic la Brașov și un birou central în București, dar și o rețea de parteneri și reprezentanţi teritoriali care asigură acoperirea la nivel naţional.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW