Statele Unite transferă peste 200 milioane dolari în contul OMS

Așa cum a promis Joe Biden încă în campania electorală, Statele Unite își vor îndeplini obligația de a vărsa, până la sfârșitul acestei luni, în contul Organizației Mondiale a Sănătății, peste 200 milioane dolari, după ce a fost anulat planul lui Donald Trump de retragere a Statelor Unite din această organizație, a anunțat secretarul de stat Antony Blinken.”Acesta este un pas esențial înainte în respectarea obligațiilor financiare față de OMS” și „reflectă angajamentul nostru, reînnoit, de a face tot posibilul ca această organizație să beneficieze de sprijin în a da un răspuns mondial la pandemie”, a afirmat Blinken într-o videodeclaraţie în cadrul reuniunii Consiliului de Securitate al ONU consacrată vaccinării împotriva coronavirusului.


Foto: By U.S. Embassy Nigeria – https://www.flickr.com/photos/usembassynigeria/19552585025/, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=99014808

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. HEALTH 6 CHRIST 6, ELIJAH 6, H.EAL.TH. H-Hydrogen, EAL-Elijah, TH-Tishbite. The hydrogen of Christ and Elijah Tishbite (heavenly definition). Prin hidrogen se identifica Creatia Lui Dumnezeu, deoarece este cel mai raspandit gaz din Cosmosul infinit. Omul trebuie sa aiba credinta ca sa fie sanatos sufleteste si trupeste. Definitia credintei este aceasta: CRE.D.I.N.TA. CREITA-Creatia, DN-Dumnezeu. Creatia Lui Dumnezeu. HIDROGEN = CREATIA LUI DUMNEZEU = CREDINTA = SANATATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW