Suporturi de pahare pentru masini

Astăzi, când oamenii ies în oraș, fie pentru a petrece timpul sau pentru un traseu lung.Oamenii iau adesea mâncare, băuturi și alte lucruri de genul acesta.

Deci, Suporturile pentru băuturi CARCOMMERCE vă permit să depozitați cupe pentru băuturi pentru a nu vărsa sau a nu păta interiorul suporturilor de pahare din mașină sunt o modalitate mai bună și mai convenabilă de a proteja mașina de orice tip de pată.

Ce tip de suporturi de pahare pentru mașini sunt:

Astăzi, suportul de pahar a devenit o parte vitală a vehiculului.În afară de a ține băuturi răcoritoare, scopul său a avansat până la a ține telefoane mobile, monede și bibelouri care ar putea încăpea în compartiment.Suporturile de pahar pentru mașini sunt elemente oarecum esențiale și ar trebui să cumpărați în funcție de caracteristicile de care aveți nevoie.

Console:

Suportul pentru pahare de tip consolă este ideal atunci când călătoriți des cu un grup mare și aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a vă ține paharele.

Montat:

Suporturile de pahare montate sunt în mod obișnuit atașate la tabloul de bord cu ajutorul unui adeziv. Înainte de a alege acest suport de pahar, trebuie să știți că adezivul care îl însoțește poate provoca deteriorarea tabloului de bord.

Agățat:

Un suport de pahare suspendat este o alegere pe care o puteți alege în cazul în care aveți nevoie de ceva modest și simplu de instalat. 

Adaptoare:

Nefiind un element independent, un adaptor pentru suportul de pahar al vehiculului vă permite să profitați la maximum de suportul de pahar.

Cum se instalează suporturile de pahare:

1.Curățați înainte de instalare

Pentru ca garniturile să rămână montate, suporturile de pahare și buzunarele trebuie să fie curate înainte de instalare.Utilizați o cârpă umedă pentru a elimina firimiturile și scurgerile. 

2.Instalarea

Bandă adezivă: Unele ambalaje de căptușeală (nu toate) au bandă dublu adezivă. Aveți nevoie de această bandă doar pentru anumite regiuni din vehiculul dumneavoastră. (în cazul în care aveți suporturi de pahare pliabile pe bancheta din spate, de exemplu) Nu includem bandă adezivă pentru toate garniturile din kitul dumneavoastră.

1. Asigurați-vă că atât suprafața vehiculului, cât și cea a căptușelii sunt imaculate. 

2. Eliminați o bucată de bandă adezivă de pe hârtia albă de binefacere și aplicați pe partea din spate a căptușelii. Apăsați puternic timp de 30 de secunde. 

3. Eliminați banda adezivă și introduceți ușor căptușeala în buzunar. Apăsați ușor. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW