duminică, 12 iulie, 2020
19.9 C
București

Taifunul Kammuri a lovit din plin: 17 morţi şi circa jumătate de milion de persoane strămutate în Filipine

Dezastru în Asia după ce Taifunul Kammuri a măturat statul insular Filipine. Cel puțin 17 persoane și-au pierdut viața şi circa jumătate de milion de persoane au fost strămutate, potrivit b1.ro.

Pagubele materiale sunt de asemenea uriașe, în condițiile în care peste 6.500 de case şi un aeroport au fost deteriorate de vânturile puternice care au însoţit taifunul, în timp ce unele case din lemn au fost complet distruse.

Kammuri s-a transformat într-o furtună tropicală pe măsură ce s-a îndepărtat de Filipine, a declarat biroul meteo local în ultimul său buletin, scrie Agerpres.

Furtuna este în prezent însoţită de rafale de 115 km/oră şi se deplasează spre vest, cu 15 km la oră, urmând să părăsească teritoriul filipinez până miercuri seara sau joi dimineaţă, potrivit meteorologilor.

Kammuri a forţat 495.408 de oameni să-şi părăsească locuinţele din zonele afectate, cele mai multe în regiunea estică Bicol şi în provinciile din împrejurimi, a declarat Biroul naţional de reducere a riscurilor în caz de dezastre.

Peste 520 de zboruri locale şi internaţionale au fost anulate din cauza închiderii marţi, timp de 12 ore, a Aeroportului Internaţional Ninoy Aquino din Manila, fiind afectaţi 150.000 de pasageri, au indicat oficialii.

Aeroportul s-a redeschis, iar autorităţile au precizat că speră ca zborurile să revină la normal miercuri.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. TAIFUN 6/13 BUDDHA 6, TISBITUL 13, T.A.I.FUN. TI-Tisbitul, AFUN-Nufar. Nufarul Lui Buddha si Tisbitul (pentru tarile asiatice buddhiste).
    TAIFUNUL 8/16 DUMNEZEU 8, ILIE 8, TISBITUL 8, Iisus Hristos 16, Ilie Tisbitul 16; Taifunul 8/12 HRISTOS DUMNEZEU 8/12; T.A.I.FUN.UL. TIUL-Tisbitul, AFUN-Nufar. Nufarul Lui Hristos Dumnezeu si Tisbitul. Acestea sunt numerele literelor si laturilor numelor divine impreuna cu definitiile ceresti, prin care taifunurile sunt create pe Terra si pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Renumita operă arhitecturală “Sfânta Sofia”, pe cale să redevină moschee

Consiliul de Stat din Turcia, cel mai mare tribunal administrativ din această țară, a revocat vinerea trecută...

Donald Trump “își salvează” unul dintre prieteni de la închisoare

Președintele american a comutat pedeapsa aplicată lui Roger Stone, unul dintre apropiații săi, condamnat la 40 luni...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...

Parlamentul European dorește o Uniune Europeană a Sănătăţii

Pandemia COVID-19 a reliefat necesitatea de a conferi Uniunii Europene un rol mai important în domeniul sănătăţii,...