TAROM lansează astăzi o campanie de susţinere a educaţiei, cu ocazia începerii anului şcolar

Compania naţională TAROM lansează astăzi o campanie de susţinere a educaţiei, cu ocazia începerii anului şcolar: ‘TAROM te duce oriunde pe poartă imaginaţia’

Pasagerii cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecţia Supererou S’cool. ,,Este un gest simplu prin care vrem să le transmitem pasagerilor noştri că TAROM susţine educaţia prin lectură”, a transmis TAROM.

Toţi părinţii care vor călători alături de copii pe cursele TAROM, începând din 7 septembrie şi până pe 15 septembrie, vor primi cadou un roman ilustrat clasic. Promoţia TAROM este valabilă pe toate cursele noastre.

‘Companiile aeriene prezintă variate programe de fidelizare a pasagerilor, cu accent pe cei mici. Experienţa de zbor pentru copii este una specială, de ţinut minte. Noi, la TAROM, ne-am gândit în acest an să facem ceva diferit. Să le transmitem copiilor şi pasagerilor noştri mulţumiri pentru că aleg TAROM, dar în acelaşi timp să lansăm un mesaj public puternic de susţinere a educaţiei, marcând în acelaşi timp începerea anului şcolar’, a declarat Werner Wolff, CEO TAROM. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW