4 C
București
vineri, 4 decembrie

Tătaru: Bisericile nu se deschid mai devreme de 1 iulie

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că oficierea slujbelor religioase în interiorul bisericilor în prezenţa credincioşilor nu va fi posibilă mai devreme de 1 iulie, urmând ca decizia să fie luată în funcţie de evoluţia cazurilor de COVID-19.

„Evaluarea şi evoluţia zilnică pe care o vom face în următoarea perioadă ne va da şi momentul în care se va produce acest lucru. De pe 15 (iunie – n.r.), încă nu. Încă avem o rată de transmitere în comunitate. Ieri am avut 237 de cazuri noi. Încă avem în jur de 150 de cazuri la Terapie Intensivă, încă avem peste 4.000 de cazuri active în societate, iar adresabilitatea a crescut din ce în ce mai mult la Unităţile de Primire Urgenţă în ultima perioadă. În măsura în care în perioada 15 iunie – 1 iulie vom vedea că avem o evoluţie favorabilă, scăderea numărului de cazuri, dar mai ales transmiterea în comunitate în măsură scăzută, atunci putem decide”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

Nelu Tătaru a subliniat că totuşi nu se va întâmpla acest lucru mai devreme de 1 iulie, „atâta timp cât nu avem obiectivată într-adevăr o scădere a transmiterii”. 

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. BISERICA 8/17 DUMNEZEU 8, IISUS HRISTOS 17; Biserica 8/13 TISBITUL 8/13; biserica 12/8 HRISTOS DUMNEZEU 12/8; B.IS.E.R.I.CA. B-13 Enoriasi, IS-Iisus, EI-Ilie, RCA-Car. Enoriasii 13 in Carul Lui Iisus si Ilie (definitie cereasca). Definitia suna astfel, pentru ca enoriasii sunt chemati la Ceruri ca in carul de foc in care am fost chemat eu in Vechiul Testament. Cercetati si prin lume si vedeti ca unele biserici sunt construite deasupra solului tocmai pentru a arata inaltarea la cer in carul de foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW