13.9 C
București
luni, 17 mai

Terapia laser e indicată pentru cariile copilului tau?

Stomatologia cu laser este un tratament aprobat de FDA pentru pacienții cu carii dentare și leziuni ale gingiilor. În cadrul clinicii Life Dental Spa înțelegem că luarea celei mai bune decizii pentru sănătatea orală a copilului dumneavoastră este foarte importantă. 

Din această cauză, vă vom oferi toate informațiile despre ceea ce vă puteți aștepta de la stomatologia cu laser și cum ar putea ajuta ea la tratarea problemelor orale ale copilului dumneavoastră. 

Dacă mai aveți și alte nelămuriri, LifeDentiștii noștri vă stau oricând la dispoziție. 

Contactați-ne în unul dintre cabinele noastre, inclusiv în noul cabinet care se va deschide începând cu luna februarie în zona Victoriei, strada Frumoasa.

Ce este stomatologia laser?

Vorbim de stomatologia cu laser atunci când un dentist calificat folosește un laser pentru a vă rezolva problemele de sănătate orală, care în cazul copiilor, de cele mai multe ori, sunt cariile dentare. 

Stomatologia cu laser este mult mai puțin dureroasă comparativ cu folosirea terapiei tradiționale cu freza, ceea ce elimină nevoia de anestezie, lucru extrem de util mai ales atunci când pacienții sunt copii foarte mici ori sugari, incapabili să gestioneze în mod sigur cantități mai mari de anestezic.  

Tratamentul laser al cariilor

Dacă micutul  dumneavoastră are un dinte dureros ori doar o simplă jenă dentară, știți că o întâlnire cu medicul dentist pediatru este la orizont. Pentru copiii cărora le este frică vizita la dentist, poate doriți să luați în considerare tratamentul laser pentru cariile dentare, pe care vi-l recomandă și specialiștii noștri de la clinica Life Dental Spa

Tratamentul cu laser îi ferește de sunetul de foraj dat de mult-temuta freză dentară, de disconfortul și de durerea pe care aceasta le provoacă și poate contribui la protecția țesutului sănătos, întrucât tehnica laser este extrem de precisă comparativ cu varianta tradițională,  pentru că nu afectează deloc țesutul sănătos al dintelui.

Este stomatologia laser potrivită pentru copilul meu?

Pentru a stabili dacă stomatologia cu laser este un plan adecvat de tratament dentar pentru copilul dumneavoastră, asigurați-vă mai întâi că veți consulta un medic stomatolog cu experiență. 

Vă recomandăm să alegeți unul dintre LifeDentiștii noștri, cu o pregătire extinsă și aprofundată în domeniul terapiei laser. Astfel vă veți asigura că micul pacient primește tratament dentar cu laser de la un profesionist calificat.

Prevenirea apariției cariilor la copii

Pe lângă o igienă orală riguroasă, cu care cei mici trebuie să se obișnuiască în familie, încă de la cele mai fragede vârste, controalele de rutină sunt și ele necesare. Atunci dentistul le va demonstra micilor pacienți cum să-și perie dinții și cum să folosească corect ața dentară la ei acasă. 

Tot în cadrul unui control de rutină copiii dumneavoastră vor beneficia și de o examinare completă a dinților, pentru depistarea eventualelor semne de boală. Scopul examinării este de a vă ajuta în menținerea unei igiene orale corecte pentru prevenirea agravării unor probleme, care în cazul copiilor sunt, cel mai frecvent, apariția cariilor dentare, identificându-le și tratându-le din vreme. 

Cât de des ar trebui să mergeți cu copilul dumneavoastră la dentist? 

Ei bine, dacă nu are probleme dentare, un control de rutină din șase în șase luni se impune începând cu vârsta de 2-3 ani, iar dacă micuțul are deja o carie dentară, vi se va face o planificare înainte de a pleca din cabinet. 

Însă, cât sunteți în clinică, nu ezitați să le puneți LifeDentiștilor noștri orice întrebări aveți cu privire la sănătatea orală, dar și la tipurile de tratament și la tehnologiile folosite în clinica Life Dental Spa.

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre de stomatologie cu laser pentru copii, vă rugăm să nu ezitați să programați pentru o întâlnire la cabinetul nostru din clădirea Magheru One, Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 1-3, București 010321 sau, începând din luna februarie, la noul nostru cabinet din zona Victoriei, strada Frumoasa.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW