Caută pe site
Publică anunț în ziar
curierul-national-logo Logo-Curierul-National-Blck
Publică anunț în ziar
  • Actualitate
  • Economie
    • Agricultură
    • Asigurări
    • Auto
    • Companii
    • Construcții
    • Energie
    • Finanțe și Bănci
    • Fiscalitate
    • HR
    • Imobiliare
    • IT
    • Retail
    • Transporturi
    • Turism
  • Extern
  • Politic
  • Cultură și Educație
  • Sport
  • Opinii
Reading: Top 5 cele mai bune cursuri de gătit din Paris
Distribuie
Curierul NationalCurierul National
Search
  • Actualitate
  • Economie
  • Extern
  • Opinii
  • Politic
  • Sport
  • Salvate
  • PUBLICAȚIA
    • Despre noi / Contact
    • Publicitate
    • Fonduri Europene
    • Redacția
Have an existing account? Sign In
Follow
Advertorial

Top 5 cele mai bune cursuri de gătit din Paris

Curierul Național
Autor Curierul Național
Publicat 21 decembrie 2020
Distribuie
Foto: Pexels

Una dintre facilitățile de divertisment și, totodată, o mare bucurie, de care poți beneficia când vizitezi Parisul este posibilitatea de a participa la un curs de bucătărie franceză. Cursurile se desfășoară la prestigioasa școală Cordon Bleu, unde a învățat Julia Child, la bucătăriile de ultimă generație de la Hotel Ritz Paris sau la școlile private unde bucătari experimentați predau arta gastrononmiei franceze. În Paris poți găsi o gamă variată de cursuri de gătit pentru bucătari începători sau experimentați.

Una dintre surprizele acestor cursuri este faptul că includ și o excursie prin piețele faimoase de unde elevii își pot cumpăra ingredientele.

Iată un top cu 5 dintre cele mai bune cursuri de gătit din Paris.

Charlotte Puckette

Charlotte Puckette, de origine americană, locuiește în Paris de peste 25 de ani și este bucătar șef care a învățat la Cordon Bleu. Ea organizează cursuri pentru grupuri de maximum șase persoane în bucătăria din casă personală cu cinci etaje de lângă Turnul Eiffel. Cursurile ei includ și o vizită în piață locală de alimente de unde se cumpără ingredientele proaspete, brânzeturile, carnea sau peștele. Acestea se desfășoară în limba engleză, durează aproximativ 3 ore și se finalizează cu servirea preparatelor pregătite.

Cook’n With Class

Acestea sunt cursuri susținute de bucătarul francez Eric Fraudeau care a călătorit în America Centrală și de Nord și a perfecționat artă bucătăriei franceze în hoteluri de lux, precum Four Seasons, The Ritz sau Sofitel. Cursul de gătit pe care îl ține în Paris include un tur prin piață și lecții de gătit pentru copii și părinți. În cadrul acestora, elevii învață cum să prepare croissant, pâine franceză, sosuri franceze sau deserturi fără gluten.

De asemenea, Cook’n With Class organizează cursuri de mai multe zile care include și tururi ale Parisului și a regiunii Champagne și oferă chiar și posibilități de cazare în Provence.

Patricia Wells

Patricia Wells preda tehnici de gătit franceze în apartamentul ei din Paris și la fermă să din Provence. Cursurile de cinci zile din Paris se desfasora cu maxim opt participanți și includ gatirea prânzului și designul și organizarea bucătăriilor. O altă parte a cursului, constă în degustări de vin și ulei, o vizită la un brutar maestru și un prânz la un restaurant Michelin de trei stele.

De asemenea, cursanții primesc un șorț cu broderie personalizată și o carte cu 50 de rețete.

Ecole Ritz Escoffier

- Publicitate -

Auguste Escoffer a inventat bucătăria clasică la sfârșitul anilor 1800 și cinci rețete de sosuri care stau la baza a aproape tuturor rețetelor franțuzești. În prezent, Ecole Ritz Escoffier continuă tradițiile pe care care le-a instaurat legendarul Ritz Hotel.

Ecole Ritz Escoffier are o școală profesională de bucătari cu clase pe termen lung pentru profesioniști și clase mai mici pentru amatori. Cursurile au trei niveluri – introductiv de cinci săptămâni, intermediar de cinci săptămâni și avansat de două săptămîni. Cel mai avansat curs este Ritz Escoffier. Acesta durează doi ani și conține bucătăria și patiseria franceză.

O altă opțiune o reprezintă cursurile scurte pentru amatori unde se poate învață cum se pregătește foie gras Prestige sau mese festive. De asemenea, mai este și un curs pentru copii cu vârstă între șase și 13 ani. Toate acestea includ și o carte tipărită cu rețetele pregătite, un certificat de finalizare curs și un șorț Ecole Ritz Escoffier.

La Cuisine Paris

La Cuisine Paris este un curs susținut de un cuplu de americani și cuprinde o listă extinsă de cursuri de gătit și patiserie franceză. Acesta se desfășoară în cartierul Marais, în apropiere de Notre-Dame, în grupuri mici. În cadrul cursului, elevii învață să pregătească un prânz francez de bistro cu sufle și crepuri sau pot opta pentru un curs de rețete de prânz cu patru feluri. Cei interesați pot alege cursuri de macaron, croissant, eclair, tarta de fructe sau pâine.

Sursă: https://www.personalizari-gravuri.ro/broderie/

Distribuie articolul
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Reddit Telegram Email Copy Link Print
Distribuie
Articolul anterior Deutsche Telekom și Microsoft redefinesc parteneriatul
Articolul următor 8 idei creative de activități pentru a-ți umple timpul când trebuie să stai în casă
Un comentariu
  • marin ionel spune:
    22 decembrie 2020 la 8:36

    Cel mai bun curs de bucatar este in Romania la Eurodeal, sora mea a facut acolo si a fost foarte multumita.

    Răspunde

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

-Publicitate-
Ad imageAd image

Ultimele articole

Doliu național în Australia după atacul armat soldat cu 16 morți
Extern
Rata șomajului se menține la 6%
HR
Pensia medie lunară, în ușoară creștere
Economie

RSS Știri Financiare

  • Luca, Petru și Matei domină piața patiseriilor și simigeriilor
  • Largest office occupiers spend under 5% of turnover on modern workspaces
  • Romania’s coworking market expands by 20% this year
  • Piața de coworking din România a crescut cu 20% anul acesta

Citește și

parfum
Advertorial

Cum alegi parfumul potrivit pentru o ținută casual?

4 minute
aeroport
Advertorial

Ce documente sunt necesare pentru a obține despăgubire pentru un zbor anulat?

6 minute
hepatita B
Advertorial

Hepatita B versus hepatita A – diferențe și similarități

6 minute
ambalaje
Advertorial

Ce tipuri de ambalaje se folosesc frecvent în diverse industrii?

4 minute
favicon curierul national favicon curierul national
  • EDIȚIA DIGITALĂ
  • ABONAMENT DIGITAL
  • PUBLICĂ ANUNȚ ÎN ZIAR
  • CONTACTEAZĂ-NE

PUBLICAȚIA

  • Despre noi
  • Publicitate
    • Fonduri Europene
    • Anunțuri Mică Publicitate
    • Advertorial
  • Redacția
  • Contact

ȘTIRI

  • Actualitate
  • Extern
  • Cultură și Educație
  • Politic
  • Sport
  • București

BANI

  • Economie
  • Companii
  • IT
  • Agricultură
  • Energie
  • Fiscalitate
  • Imobiliare
  • Turism

PARTENERI

  • B1 TV
  • Gazeta de Sud
  • Money Buzz!
  • Știrile de Azi
  • Goool.ro
  • Bucharest Daily News
  • Slatina Buzz!

BUN DE AFACERI, DIN 1990

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?