TOP criterii pe care trebuie sa le ai in vedere daca vrei sa cumperi o pompa submersibila

Pompa submersibila de fantana sau pentru alimentarea dintr-un lac este un dispozitiv de o mare utilitate. Exista, insa, pe piata o varietate larga de modele, si poti risca sa faci o investitie nejustificata pe deplin, daca nu cunosti aspectele estentiale pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a achizitiona acest tip de produs.

Ti-am pregatit o lista cu cele mai importante criterii dupa care sa iti ghidezi alegerea optima.

Scopul achizitiei tale, respectiv sursa de unde vrei sa extragi apa

Defineste foarte clar scopul achizitiei tale, respectiv sursa de unde vrei sa extragi apa. Exista mai multe posibile scenarii: pentru extragerea apei din piscina, pentru extragerea apei din fantana, pentru irigatia gradinilor, pentru evacuarea apei din subsolurile inundate, pentru operarea cascadelor, dar nu numai. In functie de scopul utilizarii pompei, exista modele specifice, care raspund tuturor nevoilor ale situatiei.

Debitul, respectiv cantitatea de apa ce se poate pompa intr-un anumit interval de timp

De regula, pompele submersibile se considera eficiente, atunci cand debitul este mare. Cele mai bune pompe de adancime asigura un debit de 1000 – 2000 l / pe ora, pentru o gospodarie cu patru persoane. Daca vrei sa utilizezi aceeasi pompa si pentru irigatia gradinii, de exemplu, atunci trebuie sa te asiguri ca pompa suporta un debit de cel putin 3000 l pe ora, altfel nu va putea face fata necesitatilor tale zilnice.

Inaltimea coloanei de apa, un alt aspect extrem de relevant in performante unei pompe

Inaltimea coloanei de apa, respectiv distanta de-a lungul careia pompa poate intretine fluxul constant, este un alt aspect esential de care trebuie sa tii cont. In fisa tehnica a produselor se face referire la valoarea optima a distantei de deversare, recomandata de cei care au conceput pompele. Daca putul este situat la mare adancime, va trebui sa alegi pompe cu valori mai ridicate. Informeaza-te pana in cel mai mic detaliu!

Nu ignora pretul pompei submersibile si raportul dintre cost si calitate

In general, pretul acestor pompe variaza foarte mult, de la aproximativ 200 RON la peste 2000 de RON. Fiecare model vine cu propriile sale caracteristici si se adapteaza la un context specific. Daca nu te poti decide asupra modelului de care ai nevoie, stai de vorba cu expertul din magazin si iti va indica cele mai bune optiuni pentru tine. Nu doar pretul dicteaza calitatea investitiei! Nu te ghida doar dupa acest aspect.

Mediul de achizitie, un aspect esential care determina calitatea investitiei tale

Nu doar caracteristicile si numele produselor sunt importante, atunci cand cauti o pompa. Incepe cautarile dintr-un mediu optim de achizitie, care vine in intampinarea ta cu cele mai calitative echipamente, dar si cu preturi corecte. Din fericire, ai optiuni foarte multe, inclusiv online. Poti comanda – de la un click distanta – cele mai bune pompe submersibile, si te poti consulta cu personalul calificat telefonic sau online.

La Regal Fermierul gasesti pompe apa murdara de cea mai buna calitate, la pret super avantajos

Comanda de la RegalFermierul.ro cele mai bune pompe apa murdara si bucura-te de pretul corect al acestor echipamente de top.

Poti alege dintre nu mai putin de 16 modele de pompe, de ultima generatie. In plus, te bucuri de transportul rapid: in maxim 3 zile de la efectuarea comenzii, produsul ajunge la tine.

Date de contact:

Tel: 0769 493 825 / 0336 802 328

E-mail: contact@regalfermierul.ro

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW