Top Gear, din 2 aprilie, în exclusivitate în România la History

HISTORY difuzează, în premieră și în exclusivitate în România, din 2 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00, ultimele șase sezoane din emblematica emisiune auto TOP GEAR, găzduită de legendarul trio format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

Timp de aproape două decenii, TOP GEAR a fost cel mai incitant și urmărit show auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat mixul perfect dintre divertisment, umor și informații tehnice.

Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în locuri din întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadoriispectaculoase și a acceptat provocări extreme pentru a testa mașinile prezentate în cadrul acesteia.

Rețeaua A+E Networks a obținut licența pentru difuzarea așase sezoane ale emisiunii realizate de BBC, totalizând astfel un număr de 40 de episoade. TOP GEAR va putea fi urmărit pe HISTORY România pe tot parcursul anului 2020; primele trei sezoane vor fi difuzate din 2 aprilie, iar următoarele trei vor putea fi urmărite începând din toamnă.

„Încercăm mereu să îi oferim publicului din România cel mai bun conținut factual, alături de un divertisment de calitate, iar TOP GEAR îndeplinește pe deplin aceste standarde. Anul acesta HISTORY sărbătorește 25 de ani de existență, de aceea suntem cu atât mai încântați să venim în întâmpinarea publicului nostru cu un serial îndelung așteptat. Mai mult, deschidem acest an aniversar cu programe de top, cu o strategie de marketing îndrăzneață și cu o relație excelentă cu partenerii platformei” a declarat Izabella Wiley, director general A+E Networks CEE.

History, lider pe nișa documentarelor

HISTORY România și-a consolidat prima poziție în topul celor maivizionate canale care difuzează un conținut factual, încheind anul 2019 cu o cotă de piață de 1,08%.

De asemenea, tot anul trecut, HISTORY a fost al 2-lea cel mai vizionat canal de către publicul matur din România și s-a clasat pe locul al 18-lea în rândul tuturor posturilor de televiziune din țară.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW