miercuri, 1 aprilie, 2020
3.3 C
București

Tudorel Toader, despre posibilitatea de a fi remaniat: “Pentru mine ar fi incomod”

Tudorel Toader susţine că în cazul fiecărui om vine un moment când trebuie să fie evaluat privind activitatea de la muncă, în contextul informaţiilor că se află pe lista miniştrilor ce ar urma să fi remaniaţi în urma Comitetului Executiv al PSD.

“Am spus tot timpul că există o vreme de evaluare a oricui. Şi a mea, şi a dumneavostră. De la dumneavoastră poate să spună ‘nu mai eşti bun de reporter’. Şi aia e tot evaluare”, a declarat Toader.

În schimb, Toader a precizat că nu a vorbit cu Dragnea şi Tăriceanu despre o posibilă remaniere în cadrul întâlnirii de joi, deoarece, susţine ministrul, i-ar fi fost “incomod ca om”.

“Pentru mine ar fi incomod. Cum să întreb? ‘Mă remaniaţi, nu mă remaniaţi? Realmente, ca om, nu ca ministru, e incod. Tu ai o obligaţie, ai o demnitate, eşti obligat să o îndeplineşti până la momentul în care cei care te-ai învestit te revocă. Activitatea oricui poate fi oricând mai bună.”

Discuţia despre remanierea lui Tudorel Toader este una extrem de aprinsă având în vedere că acesta este susţinut de Tăriceanu şi ALDE, în timp ce Dragnea şi PSD îi reproşează că ar întârzia nejustificat sau s-ar opune unor legi precum aministia sau graţierea.

Viab1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Grant cultural european câștigat de Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române

Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române este câștigătorul unuia dintre cele 185...

Vei fi o victimă sau un supraviețuitor? Lectura poate face diferența

Otilia Caraza, Act şi Politon „Cartea aceasta mi-a schimbat viața!” De câte ori nu ai...

Prețul petrolului se prăbușește. Coronavirusul diminuează dramatic cererea pe piețele lumii

Arabia Saudită a anunțat la începutul acestei săptămâni că intenționează să-și mărească exportul de petrol până la nivelul a 10,6...

TRENDING

Calendar

Mâine La Opera Naţională...