joi, 28 mai, 2020
19.1 C
București

Unde pot fi utilizate eco-voucherele de la Primăria București

Primăria Municipiului Bucureşti a publicat lista cu unităţile comerciale partenere în cadrul „Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”.

Cele 47 de unităţi comerciale partenere sunt operatori economici de la care beneficiarii de eco-vouchere îşi vor putea achiziţiona produse din categoriile eligibile în program: autoturisme noi cu norme de poluare care să asigure un nivel redus de emisii – EURO 6, non-diesel, alte mijloace de locomoţie noi, non-diesel, hibride sau electrice şi electrocasnice şi electronice cu clasa energetică superioară.

Pentru a da posibilitatea beneficiarilor de eco-vouchere de a achiziţiona produse din mai multe categorii fără a fi condiţionaţi să le achiziţioneze de la un singur operator economic, eco-voucherul a fost gândit sub forma unui carnet care conţine 3 file cu valoare nominală a câte 3.000 ron fiecare. Toate cele trei file pot fi folosite atât la o singură achiziţie, cât şi individual, la mai multe achiziţii de produse, la momente diferite.

Dacă valoarea produsului/ produselor nu însumează valoarea filei/ filelor de eco-voucher, unitatea comercială nu va acorda rest in bani.

Expedierea eco-voucherelor către beneficiari a fost demarată din data de 31.05.2019.

Eco-voucherele sunt nominale şi vor fi expediate prin curier la adresa de domiciliu/ sediu social/ corespondenţă a beneficiarului persoană fizică/ reprezentantului desemnat de către persoana juridică, vor fi înmânate personal, cu verificarea datelor de identificare din BI/CI, cu confirmare de primire dată prin semnătură / ştampilă în cazul persoanelor juridice pe Scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill).

În cazul în care eco-voucherul nu va putea fi ridicat de beneficiar, o altă persoană va putea ridica eco-voucherul pe baza unei împuternicirii notariale şi a CI/ BI în original, cu semnătura de primire.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

“Renmin Ribao”: “Urmărirea Chinei în justiție pentru Covid-19 contravine dreptului internațional”

”Tentativele unor responsabili americani de a deferi China justiției acuzând-o de provocarea pandemiei Covid-19 sunt pur și...

Coronavirus: Zece zile de doliu național în Spania

Guvernul spaniol a declarat zece zile de doliu național, începând din 26 mai, în memoria celor peste...

Peste 40.000 morți în America Latină și Caraibe

Numărul deceselor provocate de coronavirus în America Latină și Caraibe s-a dublat în ultimele două săptămâni.

Stabilirea carantinei și impunerea izolării sunt neconstituționale

Stabilirea măsurilor privind prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii prin ordin al ministrului Sănătății...