Unde poți găsi cele mai bune cote F1?

Dacă întrecerile automobilistice de clasă superioară sunt unele dintre opțiunile pentru care îți place să pariezi, cu siguranță dorești să afli și unde poți găsi cote pentru acest sport. Pentru a-ți face decizia mai ușoară trebuie să fii informat și să testezi mai multe alternative, și apoi, în funcție de avantaje, să optezi în cunoștință de cauză pentru cele mai bune cote F1.

Întrucât în Formula 1 este vorba despre competiții sportive care necesită pregătiri intense, de durată și foarte costisitoare, de regulă calendarul competițional poate suferi adesea unele decalări, amânări și chiar anulări. Anul acesta avem 23 de circuite, care se vor încheia în Decembrie cu turul de la Abu Dhabi .

Competițiile se desfășoară pe mai multe continente, în țări cu tradiție din Europa, America de Nord și de Sud, Australia și Asia. Cele mai puternice state, cu numărul cel mai mare de piloți sunt Anglia, Germania, Spania, Canada, Monaco și Franța. Echipele cele mai importante sunt de la Mercedes, Ferrari, Red Bull, Aston Martin, Alpine, McLaren și Haas, cu motorizări Mercedes, Ferrari, Honda, Renault.

O noutate pentru anul acesta este că una dintre cele mai bune echipe îl are în componență pe Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, care va pilota în primul său sezon de Formula 1.

Unde poți găsi cele mai bune cote pentru Formula 1?

În cazul în care obișnuiești să pariezi pe piloți sau pe echipe pentru World Drivers’ Championship sau pentru World Constructors’ Championship, la ora actuală cele mai bune cote le poți afla și găsi online.

Și chiar dacă la prima vedere cotele sunt cam la fel cu cele de la agențiile stradale, oferta de ansamblu este mult mai avantajoasă.

Printre aspectele care merită amintite avem:

  • Bonusuri mari la deschidere conturi și de joc

Cele mai bune platforme oferă câteva sute de lei pentru deschiderea unui cont și au bonusuri importante pentru toți cei care sunt clienți fideli.

  • Un payout mai bun decât la agențiile stradale

Datorită costurilor de administrare mai mici, payout-ul pe platformele online este mult mai mare. Astfel, chiar dacă cotele sunt egale cu cele ale caselor de pariuri, câștigul final este mai mare.

  • Nu se percepe comision pentru înregistrarea pariului

În varianta online, tu ești cel care se ocupă de înregistrarea datelor de pariere. În felul acesta nu mai ai de plătit niciun comision pentru operator sau casier.

  • Toate informațiile sunt disponibile în timp real

Cu o conexiune bună la internet și actualizări permanente, accesul tău la cele mai noi informații este mult mai simplu, practic și rapid. Din cont, pe orice tip de dispozitiv, poți afla când dorești datele și cotele care te pot interesa pentru decizie sau plasarea unui pariu.

Pariurile online implică aceleași riscuri ca și pariurile clasice. Tocmai de aceea joacă mereu responsabil și inteligent, conform strategiilor personale, bine gândite. Deschide un cont doar pe platforme licențiate și doar dacă ai peste 18 ani.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW