15 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Criza din PSD se acutizează. Încă un deputat îl desfiinţează pe Liviu Dragnea

Conflictul din interiorul PSD, dintre Liviu Dragnea şi Gabriela Firea, ia amploare.
Deputatul de Timiş Adrian Pau consideră că Primarul Capitalei are “cu certitudine” dreptate în acest război şi spune că tensiunea din PSD a atins cote fără precedent, “încep să se contureze două tabere”, “oamenii încep să se împartă”, iar unii membri “merg chiar până la a cere demisia preşedintelui partidului”.

“Noi suntem și cei care și-au spus de-a lungul timpului punctul de vedere, fie că a fost vorba de Nae Bădălau, de Țuțuianu, de Mihai Tudose, Cati Andronescu sau că e Gabi Firea în momentul de față. Niciunul dintre noi nu ne dorim să plecăm, noi suntem membri de partid, suntem membri PSD. Atât timp cât suntem membri PSD, cred că această majoritate nu se pune la îndoială. Dar cu certitudine cei despre care vă vorbeam și alți colegi de-ai noștri, împreună cu mine, considerăm că ar trebui să se facă o analiză a actualei conduceri și a actualei activități a partidului având în vedere că situația din teren nu este cea la care ne-am așteptat”, a declarat, într-un interviu acordat pentru cetateanul.net, deputatul Adrian Pau.

“Eu, acum, cu certitudine, îi dau dreptate Gabrielei Firea. Nu în totalitate, nu pot să știu dacă a fost sau nu urmărită, sunt și alte afirmații făcute de ea. Sunt de acord însă că, în actuala formulă, PSD-ul nu mai poate continua. Ceea ce se reproșează de către membrii noștri, cel puțin din zona din care vin eu – Banat, Ardeal și nordul Maramureșului, este exact acest lucru. Cred că actualul președinte (Dragnea, n.r.) ar trebui să-și analizeze foarte bine poziția pe care va dori să o ocupe – președinte de Cameră, președinte de partid. Este foarte greu să ocupi în ansamblu totul – partid, Guvern și Parlament”, a mai spus Adrian Pau.

- PUBLICITATE -
SURSA:B1

1 COMENTARIU

  1. Trimiteti mai repede la odihna analfabeta, inculta, ca va faceti de ras toti, cu totii membrii PSD! Faceti ceva si cu penalii din PSD, stiu ca sunt milti f.f. multi, dar nu mai merge cu penali, trebuiesc dati pe sant sau la canal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW