Viziteaza cele mai cunoscute obiective turistice ale capitalei cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti

Daca trebuie sa vii in Bucuresti pentru a participa la o intalnire de business, o nunta sau un botez, ai trei variante sa ajungi de la aeroport la hotelul, restaurantul sau cladirea de birouri unde se desfasoara evenimentul: sa optezi pentru un taxi, sa alegi un mijloc de transport in comun sau sa apelezi la o firma care ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti.

Primele doua variante nu sunt optime, deoarece in cazul taxiului poti ajunge sa platesti o suma mult mai mare decat cea stabilita initial, iar in mijloacele de transport vei pierde foarte mult timp si va trebui sa si parcurgi pe jos distanta dintre statia unde cobori si locul in care iti vei desfasura activitatea.

In schimb, daca apelezi la servicii de inchirieri auto din Bucuresti, vei primi o masina confortabila, sigura si fiabila, cu toate reviziile tehnice la zi. In plus, vei sti inca de la bun inceput cat vei plati, deoarece o companie profesionista nu practica niciodata costuri ascunse, iar taxele si asigurarile auto (RCA, rovinieta, full CASCO) sunt incluse in pret.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care ti le ofera o companie de inchirieri auto din Bucuresti il reprezinta mobilitatea. Daca petreci cateva zile in Capitala, poti profita de timpul liber pentru a vizita unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice. Tot ce trebuie sa faci este sa te urci la bordul masinii inchiriate. Iata in continuare recomandarile noastre:

1. Muzeul Satului. Infiintat in 1936, Muzeul Satului se intindea la inceput pe 5 hectare si cuprindea doar 30 de case. In prezent, ocupa 15 hectare si include 300 de constructii. Muzeul Satului este situat chiar pe drumul care leaga Aeroportul „Henri Coanda” de centrul orasului, fiind foarte accesibil pentru cei care opteaza pentru serviciile de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni.

2. Arcul de Triumf. Foarte aproape de Muzeul Satului este situat si Arcul de Triumf, inaltat in 1922 din lemn si stuc si inlocuit in 1935-1936 cu o constructie din piatra. Acest monument comemoreaza Unirea de la 1918, iar similitudinea cu constructia de pe Champs-Elysees a facut ca Bucurestiul sa fie numit „Micul Paris”.

3. Palatul Parlamentului. Ridicat pe o colina artificiala, Palatul Parlamentului are o inaltime de 84 de metri si o suprafata de 330.000 de metri patrati, fiind a doua cea mai mare cladire administrativa din lume, dupa Pentagon. De departe cea mai spectaculoasa incapere este Sala Unirii, cu o inaltime de 16 metri si o suprafata de 2.200 de metri patrati, care adaposteste un candelabru de 3 tone si cu 7.000 de becuri.

4. Parcul Cismigiu. Daca doresti sa te deconectezi pentru cateva ore de tumultul orasului, poti parca masina companiei de inchirieri auto din Bucuresti in apropierea Bulevardului Regina Elisabeta si te poti plimba prin Parcul Cismigiu, care impresioneaza prin speciile unice de arbori si aranjamentele florale deosebite. Cismigiul nu este niciodata pustiu: vara este cautat pentru racoare si pentru plimbarile cu barca pe lac, iar iarna in special datorita patinoarului.

5. Biserica Stavropoleos. Ascunsa printre cladiri mai inalte, Biserica Stavropoleos a fost construita de un calugar grec, in stil brancovenesc. Dupa ce parchezi masina companiei de inchirieri auto in apropierea Muzeului National de Istorie, poti admira coloanele de piatra, piedestalurile, capitelurile si pridvorul cu balustrada ale acestei biserici trecuta prin mai multe cutremure si reconstruita de fiecare data cu aceeasi maiestrie.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW