Vrei o atmosferă de toamnă în sufrageria ta? Iată 5 idei la îndemână pentru a face acest lucru!

Dacă îți place toamna și senzația confortabilă pe care o poate aduce în sufrageria ta, acesta este momentul perfect pentru a redecora și a face din casa ta sanctuarul mult dorit, ideal pentru lectură și momente plăcute cu prietenii și familia. De asemenea, culorile toamnei sunt magice și vor face ca locuința ta să pară pur și simplu de vis. 

Iată câteva idei simple, prin care poți să adaptezi atmosfera casei tale la zilele răcoroase de toamnă:

  • Imprimeu de perete

De la o tematică florală, la una cu frunze sau abstracta, poți alege un imprimeu de perete care să ducă cu gândul la toamnă. Alege unul care are culori specifice, precum roșu, portocaliu sau maro și completează cu nuanțe neutre, astfel încât să poată ieși în evidență. Pe lângă redecorarea peretelui, poți alege să combini cu postere distractive, frunze înrămate sau chiar un fotoliu drăguț, în nuanțe tomnatice.

  • Bostani portocalii

Nimic nu spune tomnatic mai bine decât bostanii, ca elemente de decor. Cunoscuți ca un simbol al sezonului, bostanii reprezintă, din punct de vedere folcloric, abundență și renaștere, fiind decorațiunile cele mai potrivite pentru un vibe de toamnă în livingul tău. Poți să îi plasezi lângă ferestre și pereți sau oriunde consideri că se potrivesc – cu bostanii portocalii nu poți să dai greș niciodată.

  • Covoare în culori pastelate

Una dintre cele mai simple modalități de a schimba atmosfera din sufragerie este să îți cumperi un covor nou. Un element atât de simplu însă, cu un efect de luat în considerare. Poți aduce și tu toamna în sufrageria ta dacă alegi să comanzi covoare de la Hornbach – în culori pastelate, specifice sezonului și din materiale de calitate, care vor aduce un plus de confort și căldură căminului tău. 

  • Mesaje de toamnă

Pentru a sărbători toamna, adăugă mesaje de toamnă pe pereții și rafturile disponibile din living. Poți alege citate clasice, mesaje motivaționale sau amuzante și le poți înrăma, pentru un efect mai elegant. Toate aceste texte vor da o notă personală casei tale, dar și o atmosferă caldă și primitoare.

  • Corpuri de iluminat

Iluminarea potrivită are multe avantaje – poate ajuta la schimbarea fluxului, la definirea diferitelor zone și la adăugarea atmosferei unui spațiu. Pentru un vibe de sezon, utilizează lămpi și accesorii cu iluminare redusă, deoarece oferă o strălucire caldă, perfectă pentru momentul în care vrei să creezi o ambianță mai confortabilă pe timp de noapte. Dacă ai o zonă de luat masa în camera de zi, poți instala corpul de iluminat deasupra mesei. În plus, lumina potrivită va ajuta la delimitarea zonei și este, de asemenea, foarte practică în zilele înnorate și cu puțină lumină, specifice toamnei. 

Nimic nu este mai plăcut într-o zi de toamnă ploioasă, decât să stai pe un fotoliu confortabil în living, în timp ce citești cartea preferată și bei un ceai cald. Așadar, atmosfera pe care o creezi în acest sezon este importantă. Poți să susții starea de bine și vibe-ul cald și primitor al camerei prin alegerea unor decorațiuni specifice, care să trimită cu gândul la culorile relaxante ale toamnei. 

Sursă foto: Shutterstock.com

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW