duminică, 12 iulie, 2020
19.9 C
București

Vreme extremă în Spania

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în Spania că Agenția Meteorologică de Stat – AEMET a emis o avertizare de ploi puternice și intensificări mari ale vântului în zona de coastă a Mării Mediteraneene, potrivit b1.ro.
Ploile torențiale și furtunile pe alocuri puternice vor afecta în mare parte zona mediteraneeană peninsulară a Spaniei, Insulele Baleare și Melilla. Cele mai mari acumulări de precipitații se așteaptă în zona de litoral a Regiunii Murcia, precum și în estul Provinciei Almeria, cu valori ce pot depăși 100 mm în 12 ore. Zonele mai afectate vor fi Comunitatea Valenciană, Catalunia și zona Balearelor.
Vântul va înregistra rafale puternice, care în zona de litoral vor putea atinge o viteză de 100 km/h, iar pe mare vor atinge nivelul 7 sau 8 Beaufort, cu valuri de peste 4 m. O îmbunătățire a vremii se așteaptă începând de poimâine, 5 decembrie 2019.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

  1. SPANIA 13 TISBITUL 13, SPA-Pasi, NIA-Ani. Pasii peste ani ai lui Tisbitul. Pasii mei peste ani sunt silabe din gandurile mele trimise inapoi in trecut sute si mii de ani la diverse persoane (Sfinti, preoti, imparati, boieri, scriitori, compozitori, pictori, oameni de rand) si-n diferite evenimente ale istoriei, acum intre anii 2004-2070. Exemplu: “verde, albi” trimise de la mine inapoi in trecut 509 ani la denumire = manastirea VERBILA din Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Renumita operă arhitecturală “Sfânta Sofia”, pe cale să redevină moschee

Consiliul de Stat din Turcia, cel mai mare tribunal administrativ din această țară, a revocat vinerea trecută...

Donald Trump “își salvează” unul dintre prieteni de la închisoare

Președintele american a comutat pedeapsa aplicată lui Roger Stone, unul dintre apropiații săi, condamnat la 40 luni...

ANUNȚ DE PUBLICITATE PRIVIND CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL CU DESTINAȚIA DE SEDIU PENTRU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU ADMINISTRARE ȘI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAȚII, cu sediul în București, str. Delea Nouă, nr. 2,...

Parlamentul European dorește o Uniune Europeană a Sănătăţii

Pandemia COVID-19 a reliefat necesitatea de a conferi Uniunii Europene un rol mai important în domeniul sănătăţii,...