1.2 C
București
duminică, 7 martie

Vreme extremă în Spania

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în Spania că Agenția Meteorologică de Stat – AEMET a emis o avertizare de ploi puternice și intensificări mari ale vântului în zona de coastă a Mării Mediteraneene, potrivit b1.ro.
Ploile torențiale și furtunile pe alocuri puternice vor afecta în mare parte zona mediteraneeană peninsulară a Spaniei, Insulele Baleare și Melilla. Cele mai mari acumulări de precipitații se așteaptă în zona de litoral a Regiunii Murcia, precum și în estul Provinciei Almeria, cu valori ce pot depăși 100 mm în 12 ore. Zonele mai afectate vor fi Comunitatea Valenciană, Catalunia și zona Balearelor.
Vântul va înregistra rafale puternice, care în zona de litoral vor putea atinge o viteză de 100 km/h, iar pe mare vor atinge nivelul 7 sau 8 Beaufort, cu valuri de peste 4 m. O îmbunătățire a vremii se așteaptă începând de poimâine, 5 decembrie 2019.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. SPANIA 13 TISBITUL 13, SPA-Pasi, NIA-Ani. Pasii peste ani ai lui Tisbitul. Pasii mei peste ani sunt silabe din gandurile mele trimise inapoi in trecut sute si mii de ani la diverse persoane (Sfinti, preoti, imparati, boieri, scriitori, compozitori, pictori, oameni de rand) si-n diferite evenimente ale istoriei, acum intre anii 2004-2070. Exemplu: “verde, albi” trimise de la mine inapoi in trecut 509 ani la denumire = manastirea VERBILA din Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW