Ziua Națională a Republicii Ecuador

În data de 10 august, Republica Ecuador sărbătorește Ziua Națională a țării.

România și Ecuador au stabilit relații diplomatice începând cu 11 noiembrie 1968. În cadrul relațiilor bilaterale dintre cele două țări menţionăm Acordul comercial (1992); Convențiile pentru evitarea dublei impuneri în materie de impozite pe venit, pe capital și prevenirea evaziunii fiscale (1992), Acordul privind promovarea și protejarea reciprocă a investițiilor (1996); Acordul de colaborare cultural (1973), precum și Acordul de cooperare în domeniul agrozootehnic și al industriei alimentare (1975).

În România sunt înregistrate 16 firme româno-ecuadoriene, cu un capital străin instituit inițial de 231,4 mii dolari SUA.

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. Statul ECUADOR – Ecuatia Lui Dumnezeu din Romania. Ecuatia = calculele mele matematice ceresti formate din data zilei pe care le-am inventat in anul 2011, care indica provenienta evenimentelor astronomice si a dezastrelor „naturale” pe Terra.
    Evenimente astronomice: crestinism (engleza, spaniola, romana), islam, hinduism, buddhism.
    Dezastre „naturale”: in functie de zona, crestinism, islam, hinduism sau buddhism. Exemple pe pagina mea de Facebook cu numele fals de Dragos Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW