17 C
București
joi, 1 octombrie

Care sunt cele mai bune odorizante de toaletă pentru spațiile publice?

Toaleta este locul cel mai predispus la mirosuri neplăcute care chiar și cu o ventilație adecvată, mirosul persistă. Care este soluția în această situație? Odorizantele pentru baie! Nu numai că elimină mirosurile, dar îți lasă baia cu un miros proaspăt.

Însă, tu știi care este cel mai bun odorizant pentru băile din spațiile comerciale sau de birouri?  Odorizantul este un accesoriu esențial pentru toaletă potrivit pentru toate tipurile de spații. Dar știți de ce este atât de important să existe un odorizant în baia comercială?

  1. Miroase bine

Nimănui nu îi place o baie urât mirositoare. Din păcate, mirosurile apar în mod regulat. Într-o baie publică sau într-o baie comună de birou, toaleta este folosită mai frecvent și șansele de apariție a mirosurilor sunt amplificate. Un odorizant de aer ajută la eliminarea acestor mirosuri pentru a oferi siguranța că baia miroase mereu proaspătă și curată.

Odorizantele de baie sunt utile deoarece ajută la prevenirea mirosurilor care apar zi de zi în spațiul toaletei. Așadar, prin eliberarea regulată a mirosurilor plăcute în aer, odorizantele au capacitatea de a masca orice miros neplăcut înainte și după apariția acestuia.

  1. Dezinfectează spațiul

Întrucât spațiul unei toalete folosite la comun este mult mai predispusă bacteriilor, odorizantul trebuie să aibă capacitatea de a dezinfecta profund vasul de toaletă. De exemplu produsele remind air curve are capacitatea de a igieniza si improspata aerul timp de 30 de zile si conține cu 35% mai mult parfum decât odorizantele de pe piață.

  1. Experiență pozitivă

O experiență pozitivă în baie face diferența, fie că este pentru clienți, fie că este pentru personalul din clădire. Poate părea o prostie deoarece clienții nu vă vizitează biroul exclusiv pentru a vă folosi toaletele, dar totuși o toaletă urât mirositoare sau necurată va lăsa cu siguranță o impresie negativă.

Utilizarea unui odorizant de toaletă și al unuia de încăpere special creat pentru spațiul băii, va menține mirosul proaspăt și va înlătura orice miros neplăcut ce survine în această încăpere.

Care sunt CELE MAI BUNE parfumuri pentru baie?

Când vine vorba de baie, ne dorim parfumuri plăcute, fără a fi puternice, deoarece acestea pot se pot rezulta mirosuri mai puțin plăcute în combinație cu celelalte utilizate în restul spațiului. De asemenea, chiar dacă poate suna ciudat, baia este locul în care ne adunăm gândurile fie că suntem acasă sau la serviciu. De aceea, parfumul folosit trebuie să creeze o atmosferă propice, de tip spa și să ofere ideea de curățenie, furnizând senzația de calm. . Printre mirosurile care furnizează energie pozitivă, se numără:

Odorizant WC Bowl Clip de Mango: Aromele de mango, caise și mandarine se combină cu cele de zmeură, iris, gardenie, cumarină și zahăr brun. Parfumurile de fructe și de flori dau impresia de armonie. Adecvat utilizării în orice tip de interior.

Odorizant WC Bowl Clip de pepene și castravete: Parfumuri pregnante de pepene, citronela și castravete amestecare cu parfumuri florale de geranium, mere si mango. Amestec foarte deosebit cu efect racoritor, surprinzător de bland. Adecvat utilizarii in interior.

Odorizant WC Bowl Clip de lavandă: citrice, flori de bumbac și flori de lavandă. Aromele bogate sunt indulcite de parfumuri de vanilie și de mosc. Adecvat utilizării în interioare de lux.

Odorizant WC Bowl Clip de măr condimentat: Parfumurile de măr, scorțișoară și cuișoare sunt subliniate de parfumuri de fructe de piersici, de fructe de pădure, de pere și de portocale. Parfumuri de flori de jasmin, ylang ylang și mosc. Parfumul ușor picant creează o atmosferă caldă, pozitivă.

Acum că ai aflat de ce este esențial ca băile din clădiri să fie parfumate, nu uita să alegi întotdeauna odorizantele pentru wc de calitate superioară pentru ca parfumul să fie unul de lungă durată. Printre produsele care oferă acest avantaj important se numără odorizantele pentru toaletă de la Casa Parfumurilor. Pe lângă calitate, aici găsești și o varietate de arome și produse pentru parfumare. De unde poți comanda? Accesează și https://www.fre-pro.ro/ și plasează comanda.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW